Temas

LLAÇOS

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/03/19

La Fiscalia es querella contra Quim Torra per desobediència a les resolucions de la JEC per la retirada dels llaços grocs dels edificis de la Generalitat. Al judici del procés, avui declaracions d'observadors internacionals que van estar presents a l'1 d'octubre. I a l'Audiència de Barcelona, el judici de Joaquim Benitez ha quedat vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 26/03/19

Joaquim Benítez reconeix dos dels quatre casos denunciats i assegura que els Maristes coneixien els fets. Mentre, al Tribunal Suprem, el cap de la policia judicial a Catalunya, Daniel Baeza, defineix Catalunya com un polvorí. I també hem explicat que el TS avala l'ordre de la JEC que obliga a retirar els llaços de les façanes dels edificis públics.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 22/03/19

Quim Torra retira la pancarta del palau de la Generalitat i anuncia una querella contra la Junta Electoral Central. Un agent de la Policia Nacional investigat per les càrregues de l’1 d’Octubre nega haver utilitzat porres o cap altre material antidisturbis per a impedir el referèndum. I també hem explicat que Nissan planteja una reducció de la plantilla de treballadors de la planta de la Zona Franca.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/03/19

Quim Torra substitueix el llaç groc de la façana de la Generalitat per un de blanc, burlant així l'ordre de la Junta Electoral Central. Continuen les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil al judici del procés al Tribunal Suprem. Investigadors de la Vall d’Hebron demostren l’efectivitat d’un fàrmac contra un càncer agressiu de pulmó.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/03/19

El nom de Quim Torra ha aparegut aquest matí en el judici del procés. La junta electoral central es reunirà demà a la tarda per decidir quines mesures pren davant l’incompliment del president Torra sobre els llaços grocs als edificis públics. Les reserves turístiques per setmana santa creixen un 10%.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/03/19

Quim Torra no retira els llaços dels edificis públics tot i el segon advertiment de la Junta Electoral Central. Els grups constitucionalistes exigeixen al president que acati l'ordre de la JEC. I també hem explicat que els estudiants catalans que volen escollir carrera universitària tenen avui un 30% més d’opcions que l’any 2007.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/03/19

La Junta Electoral Central es reuneix avui per decidir com actua davant la negativa de Quim Torra de retirar llaços grocs i estelades dels edificis de la Generalitat.Aprovat el pacte contra la segregació escolar que vol garantir un repartiment més equitatiu de l’alumnat. Els transportistes protagonitzen una marxa lenta al centre de Barcelona per protestar per les seves condicions laborals.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/03/19

El consell de Ministres ha aprovat impugnar davant el Tribunal Constitucional la creació al Parlament de Catalunya de la comissió d’investigació sobre la monarquia. Ciutadans denuncia al president Quim Torra a la Fiscalia per desobediència greu i per un presumpte delicte electoral, després de no haver complert amb l'ordre de la junta Electoral de retirar llaços i estelades dels edificis públics. I també hem explicat que les defenses dels encausats al judici del procés reclamen que es puguin exhibir vídeos mentre es fan els interrogatoris a guàrdies civils.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/03/19

El major dels mossos d'esquadra, Josep Lluis Trapero considera en el judici del procés que Joaquim Forn va actuar amb un punt d'irresponsabilitat. Continua la polèmica pels llaços grocs a edificis públics després que un grup d'encaputxats hagin intentat retirar el que hi ha a l'ajuntament de Barcelona. I també hem explicat que el candidat municipal del PP, Josep Bou, vol que la Guàrdia Urbana tingui una brigada especial amb entrenament militar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/03/19

S'esgota el termini de 48 hores que la Junta Electoral Central va donar a Quim Torra per retirar els llaços i les estelades dels edificis de la Generalitat. El govern central porta al TC la comissió al Parlament sobre activitats delictives de la monarquia. I també hem explicat que els treballadors del metro de Barcelona denuncien el cas d'un treballador en actiu afectat d'abestosi, una malaltia pulmonar causada per l'exposició a l'amiant.