Temas

La chica yeye

MÁS DE UNO VERANO

Más de uno Córdoba 18/08/2023

Indagamos lo que significa y conlleva pastorear en el siglo XXI con el ganadero Felipe Molina. Atendemos a las recomendaciones de cine y literatura de Manuel Ángel Jiménez. Jugamos con palabras y expresiones de ayer y de hoy. Nos tiramos de las redes y compartimos con nuestros veteranos su alegría

Cuéntame cómo pasó

Cuando España fue Yeyé

La España qué pasó del blanco y negro al color durante una dictadura. El versátil escritor Manuel Espin describe cómo fue `La España Yeyé´. "El alcalde de Benidorm tuvo que rogar a Franco que se autorizara el bikini en Benidorm".

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Concha Velasco està encantada de la vida de ser 'la dona orquestra'

Aquest dijous ha vingut a berenar a La Brúixola l'enorme Concha Velasco. Una gran dama de l'escena espanyola que ens ha deixat al llarg de la història amb grans títols cinematogràfics i teatrals. Però que també ha triomfat a la televisió i, en definitiva, a la vida. Ara presenta 'El funeral', una obra de teatre escrita pel seu propi fill i que representa aquests dies a Barcelona. Ha tingut uns minuts per dedicar-los a venir a la ràdio i ha estat un autèntic regal radiofònic.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la gran Concha Velasco, amb qui Robert Calvo ha repassat tota la seva carrera artística. A més, hem explicat que un 20 de febrer va néixer Pompeu Fabra i per això hem preguntat a l'audiència quines són les paraules més boniques del català. La Laura Estrada ens ha actualitzat la informació. I la política ha entrat a debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Els Tiki Phantoms ens porten de 'guateque'!

Els Tiki Phantoms és una formació que ve del més enllà. Avui n'hem tingut dos membres a l'estudi, que han berenat amb nosaltres. Són 'El Caníbal' i 'El Dorado', que ens han presentat el darrer disc de la formació catalana. Es titula 'Disco Guateque' i en ell hi ha versions de temes com 'La chica yeye', 'Como una ola', o 'Ni tú ni nadie'.