Temas

La Búixola

CINEMA/SÈRIES I ESPORT

Cine, series y...Pelé

Eduard Boada, Director del Podcast de cinema Canvi de Plà, ens recomana tres produccions relacionades amb Edson Arantes Do Nascimento "Pelé"

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Juan Carlos Unzué batalla contra l’ELA amb una fortalesa envejable

Aquest exfutbolista d’elit va ser diagnosticat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica ara fa un parell d’anys. Des de llavors, ha anat perdent mobilitat a les extremitats del seu cos de manera simètrica. Tot i això, no ha perdut la força per contribuir a la recerca sobre aquesta malaltia.

L’ACTUALITAT A FONS

Deu anys esperant un habitatge per a les persones amb discapacitat intel·lectual

Accedir a un habitatge no és una situació fàcil per ningú. Però encara ho és menys per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Des de l’Associació Dincat, que aplega les entitats del col·lectiu de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, denuncien esperes de fins a 10 anys per accedir a una plaça residencial.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/07/2019

Avui hem preguntat a les persones que ens escolten, què els agrada més del programa i quines coses voldrien escoltar la temporada vinent. Ha vingut a berenar amb nosaltres en Xarli Diego, un històric locutor de ràdio, un col·lega, que ens ha presentat el seu llibre 'Gràcies per la música'. Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem entrevistat Josep Pallàs, bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan ara fa 10 anys.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Judit Nedderman inspira la música d'Alejandro Sanz

Aquesta tarda ha vingut a berenar amb nosaltres la cantant catalana Judit Nedderman, una de les grans veus del panorama musical actual. En ella s'hi ha fixat el gran Alejandro Sanz, amb qui ha col·laborat en el darrer disc del cantautor. Nedderman mira al futur amb moltes ganes i optimisme, sobretot perquè assegura que no es posa sostre a l'hora de crear.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/01/2019

Avui hem explicat que els Mossos d'Esquadra enxampen cada any 2.500 persones que condueixen i mai no s'han tret la llicència. I hem demanat a les persones que ens escolten que ens expliquin les seves multes més sonades. Ha vingut a berenar amb nosaltres María Reig, que ens ha presentat el llibre 'Papel y tinta'. L'Adriana Díaz ens ha portat al Teatre Nacional de Catalunya. I hem explicat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.