Temas

informacion actualidad

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/01/2020

Avui hem proposat un berenar molt de servei públic, perquè ens ha visitat l'experta en nutrició Ángela Quintas, que ens ha portat el seu manual 'El secreto de la buena digestión' (Planeta). Però, a més, hem parlat de França amb motiu de l'efemèride, avui, de l'inici de la construcció de la torre Eiffel. Hem explicat l'actualitat del dia i hem posat l'educació i el 'pin parental' a debat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 01/04/2019

Avui hem començat el mes d'abril celebrant el bon temps i preguntant a l'audiència què opinen de nosaltres i dels nostres programes. A més, hem berenat amb Curro Cañete, que ens ha presentat el seu llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta). L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre, en aquest cas a la Biblioteca de Catalunya. I en Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia.

Arranca el Festival de Málaga Cine en Español. Guillermo del Toro, principal reclamo en 2018

Más de Uno 13/04/2018

Informativo local, con Daniel Villalba

Con Víctor Blanco y Juan de Sola

Más de Uno 08.20 Provincia de Pontevedra 09/02/2018

15 años de prisión para el hombre que acuchilló a su expareja. Hoy se cumple el tercer día de la huelga en la justicia. Posibles complicaciones entre los distintos concellos del área metropolitana con el concello de vigo, por el aparcamiento público en el hospital Alvaro Cunqueiro el transporte urbano.