Temas

INCENDI

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment del foc que crema a Àger des d'aquest dilluns a la tarda. Parlem amb l'astrofísic Kike Herrero sobre l'observació de l'univers, en concret a la zona del Montsec, que compta amb la certificació Starlight. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

INCENDI AL MONTSEC

Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi d'Àger

Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi d'Àger (Noguera), segons ha confirmat el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, en una atenció als mitjans de comunicació al centre de comandament, aquest dimarts al matí. "Estabilitzat no vol dir en cap moment apagat, sinó que no es belluga. Els mitjans continuen treballant", ha advertit Solé, que ha indicat que hi treballen 7 mitjans aeris i 50 persones en els flancs en què el foc continua obert. Els Bombers treballen amb l'objectiu que el foc no avanci per la part baixa i cap a la zona del Castell de Mur i pel flanc esquerre cap a Àger. La línia de tren entre Balaguer i la Pobla de Segur està tallada, però Ferrocarrils de la Generalitat ha incorporat autobusos per mantenir el servei.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Sant Roc Som Badalona: “És inacceptable que l’administració conegui una situació com la de la nau de Badalona i no actuï”

L’incendi a una nau de tres plantes de Badalona declarat ahir a la nit ha deixat fins el moment 3 morts com a mínim. Els bombers han trobat els cossos de tres víctimes, però encara es desconeix quanta gent hi havia a l’interior de l’edifici en el moment de l’incendi. En parlem amb Carles Sagués, president de la plataforma Sant Roc Som Badalona, que ajuden a la gent sense sostre de la ciutat de Badalona. Segons Sagués, que no s’actués abans és inacceptable.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Eva García Sáenz de Urturi, guanyadora del Premi Planeta amb el llibre ‘Aquitania’. En actualitat parlem de l’incendi a una nau de Badalona amb l’associació Sant Roc Som, l’associació que ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Badalona. Amb en David Cervelló analitzem l’actualitat més punyent. I acabem amb la tertúlia política.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/07/19

A un dia per la constiució del Parlament Europeu, pendents de si Oriol Junqueras, Carles puigdemont i Toni Comín podran exercir com a europarlamentaris. Una vintena de dotacions dels Bombers i tres mitjans aeris han revisat al llarg del matí el perímetre de l'incendi de la Ribera d'Ebre per controlar que no hi hagi revifades. La Generalitat declara episodi de contaminació per les partícules d'ozó que hi ha a l'aire.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 28/06/19

Continuem molt pendents de l'incendi a la Ribera d'Ebre que ja ha cremat 6.000 hectàrees. Pendents també de la onada de calor, que avui arribar al seu punt àlgid. I també hem explicat que la inseguretat és el que més preocupa als barcelonins.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/06/19

Molt pendents avui de l'incendi que crema des d'ahir a Ribera d'Ebre i que fins a l'inici d'aquest informatiu ha cremat 5.500 hectàrees. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya està a un pas de jutjar Quim Torra per haver desobeït presumptament les ordres de la Junta Electoral sobre la retirada dels llaços grocs en la campanya de les eleccions generals. I també hem estat avui al SIL.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/06/2019

Aquest dimecres hem berenat amb la Cristina de Medrano, una ex-esportista d'elit que s'ha convertit en el que ella anomena 'agent de canvi'. És una coach que ens ha presentat el seu llibre 'Imposible es solo una opinión'. Sobre els reptes de la vida hem preguntat a l'audiència del programa. A més, a l'apartat de tecnologia hem abordat el Gamelab Barcelona, que se celebra fins divendres a L'Hospitalet de Llobregat. I amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, centrada en l'incendi que crema a la Ribera d'Ebre.