Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Elia Quiñones

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 17/05/2019

  La nostra psicòloga Elia Quiñones ens parla del que es coneix com emocions i motivacions secundaries, són realment motivacions o no ho són? Martha González Peláez ens parla de les mascotes, avantatges i problemes que poden ocasionar des del punt de vista de protocol i relació amb veïns. Els nostres "tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure amb "Les convivències" dels més peques de la casa

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 03/05/2019

  Elia Quiñones, la psicòloga del programa, ens comenta avui sobre el concepte de la motivació, el seu origen i la relació amb el motiu i emoció. Martha González Peláez, la nostra experta en comunicació i protocol ens comenta la importància de la Veu, en som prou consicents de la seva importància a l'hora de comunicar? Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure una setmana més juntament amb el David Cervelló.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 12/04/2019

  Elia Quiñones, psicòloga, ens segueix explicant els motius per sospitar de la psicologia positiva, motius per desconfiar dels seus efectes. Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure una setmana més, juntament amb David Cervello tot parlant, en aquesta ocasió, d'activitats a fer per Setmana Santa

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 29/03/2019

  Els psicòlegs de guàrdia del programa Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sànchez ens parlen dels "PAS" Les persones altament sensibles, és una patologia? Què cal saber d'aquest tipus de persones? Ens ho expliquen al programa. Els nostres "Tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel, analitzen amb humor el fenomen de les App's per fer esport. A l'espai de nutrició parlem dels fruits secs.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 22/03/2019

  La nostra psicòloga de guàrdia Elia Quiñones ens parla dels orígens del pensament positiu, a quina època s'inicia? En quines escoles filosòfiques es basa? Quines motivacions hi poden estar al darrera? Una reflexió crítica que ens ajuda a comprendre els aspectes positius i negatius que té. Els nostres "Tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel, juntament amb David Cervelló reflexionen amb humor de la moda de fer esport descalços.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 15/03/2019

  En Carles Lamelo conversa amb Elia Quiñones, la nostra psicòloga de guàrdia per parlar sobre el positivisme, és realment tant positiu o amaga alguna contradicció? Els nostres tribuneros Marc Gelabert, Sergi Porcel juntament amb David Cervelló analitzen, sempre desde l'humor, el motiu que porta als atletes masculins a depilarse les cames.