Temas

Elia Quiñones

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 20/09/2019

Elia Quiñones, psicòloga del programa, segueix explicant comportaments obsessius. Avui és el de Diógenes, a què es deu i què el genera? David Morales ens porta la situació del brot epidèmic d'Ebola a el Congo. Parlem amb Blanca Carazo, responsable del Comité Español de programas d'UNICEF

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

El fenòmen "Marie Kondo" vist des del punt de vista psicològic

Elia Quiñones, psicòloga del programa, ens parla de l'èxit de Marie Kondo i dels motius que porten a que la gent es quedo enganxada a la seva màgina ordenant espais, ens explicarà quina part negativa pot tenir els comportaments obsessius.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 13/09/2019

Elia Quiñones, psicòloga del programa, ens parla de l'èxit de Marie Kondo i dels motius que porten a que la gent es quedo enganxada a la seva màgina ordenant espais, ens explicarà quina part negativa pot tenir els comportaments obsessius. David Morales ens porta avui la gent de Ecoembes per parlar de les noves campañes que porten a terme per aconseguir una societat que recicli de forma més eficient.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 12/07/2019

Elia Quiñones, psicòloga, ens segueix parlant de les característiques de l'afecció, el apego, en aquest cas basant el seu enfoc en com de determinant és la relació amb els pares en els primers anys de vida.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 05/07/2019

Elia Quiñones, psicòloga, ens segueix parlant de les característiques de l'afecció, el apego, doncs avui podrem conèixer quines causes generen relacions asimètriques i ambigües on els sentiments no es viuen d'igual manera entre els membres de la parella.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Avui parlem de l'afecció amb Elia Quiñones

La psicòloga del programa, Elia Quiñones, ens parla de l'afecció, ens quins casos pot acabar suposant una patologia? en ho explica al programa d'avui..

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 21/06/2019

La psicòloga del programa, Elia Quiñones, ens parla de l'afecció, ens quins casos pot acabar suposant una patologia? en ho explica al programa d'avui. Els nostres "tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel ens proposen activitats paral·leles o complementàries a les habituals de la revetlla de Sant Joan com per exemple el petards virtuals sense pólvora. Martha González Pelàez, la nostra experta en protocol ens parla del petards, revetlles, què es pot i què no es pot fer en aquestes celebracions.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Com escoltar a la parella, amb Elia Quiñones

La psicòloga del programa Elia Quiñones ens parla de com treballar i millorar la relació de parella amb l'escolta activa de l'altre. Com aconseguir que els conflictes, es puguin solucionar i resoldre de manera satisfactoria

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 14/06/2019

La psicòloga del programa Elia Quiñones ens parla de com treballar i millorar la relació de parella amb l'escolta activa de l'altre. Com aconseguir que els conflictes, es puguin solucionar i resoldre de manera satisfactoria. Els nostres "tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel analitzen què fer amb els petits de la casa ara que s'acaba "el cole" i cal fer alguna cosa amb ells mentres els grans de la casa encara no tenim vacances.