Temas

Elia Quiñones

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Què és i com superar la crisi postvacacional?

Segur que heu sentit parlar d'aquest concepte, la crisi postvacacional? Què és i com es pot alleugerir ho analitzem amb la psicòloga Èlia Quiñones que ens dóna unes pautes i característiques per poder-ho detectar.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Com ens afecta el canvi d'any?

La psicòloga Elia Quiñones ens parla de per què donem tanta importància al canvi d'any, a dates concretes i si té o no sentit.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Manual de comunicació emocional

La nostra psicòloga Elia Quiñones ens ofereix avui un kit de comunicación emocional. Què sentim i quines reaccions esperem.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Què és la llibertat?

La nostra psicòloga de capçalera Elia Quiñones ens explica les diferents definicions de llibertat per entendre les diferents percepcions que podem tenir del terme depenent de com ho analitzem i apliquem.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 25/10/2019

La nostra psicòloga de capçalera Elia Quiñones ens explica les diferents definicions de llibertat per entendre les diferents percepcions que podem tenir del terme depenent de com ho apliquem. David Morales ens acosta la bona feina que fa la fundació Setba tot parlant amb Cristina Sampere.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Secció de psicologia: Trastorn compulsiu per la higiene

Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja, en aquesta segona part, els obsessius per la higiene. Quins problemes presenta i a quines altres patologies està associat?

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 11/10/2019

Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja, en aquesta segona part, els obsessius per la higiene. Noemí Pérez en la secció de sexologia i parella tracta com de diferent és la parella al llarg dels anys, les diferents etapes que té la seva pròpia sexualitat. Marta González Peláez ens parla dels grups de whatsapp i de què passa quan t'expulsen d'ells.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 04/10/2019

Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja. Noemí Pérez en la secció de sexologia i parella tracta el tema del "Porno femení" en què es diferencia del concepte generalitzat que tenim del cinema per adults? Els nostres tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure tot comentat si mantenen o han perdut el contacte amb els companys d'EGB.