Temas

edu pascual

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Un hat-trick de paelles

Ara que s’acosta el bon temps, el Gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens proposa anar a menjar una bona paella. En parlem amb el xef del restaurant Ca l’Esteve, Xesco Bueno. I Prudencio Exojo ens proposa un restaurant de carretera, una d’aquelles joies que conviden a emplatar-nos quan estem de viatge: la Venta de Río Frío.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ruta gastronòmica per Espanya sense sortir de Barcelona

La Mònica Günther rep a l’Edu Pascual, el Gastronopitecus de La Ciutat, per parlar de restaurants especialitzats en gastronomia d’altres comunitats autònomes espanyoles que podem trobar a Barcelona. I Prudencio Exojo recomana un restaurant de carretera, una petita joia on menjar bé quan estem en ruta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar les millors croquetes de Barcelona?

El gastronopitecus de La Ciutat, Edu Pascual, recomana on menjar les millors croquetes de Barcelona. Ens porta fins el restaurant Catacroquet, el Leku i ens parla del llibre “La Felicitat en una croqueta” amb la seva autora Laura Conde.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Descobrim la cuina cajún a Barcelona

L’Edu Pascual ens ha descobert a La Ciutat amb Mònica Günther un restaurant de cuina cajún, del sud dels Estats Units, que ha obert recentment a Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar cocido maragato a Barcelona?

El cocido maragato és un plat originari de Lleó que menjaven els traginers que antigament recorrien durant kilòmetres els camins de les fredes terres d’Astorga. A Barcelona es pot menjar en un restaurant que es diu Can Cuxart i que avui ens ha descobert l’Edu Pascual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El barri de Sants fa xup xup, per què?

El gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens explica la iniciativa gastronòmica del barri de Sants de Barcelona, Sants Fa Xup Xup, mitjançant entrevistes a diversos dels restaurants que hi participen.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els plats estrella de la gastronomia alemanya, per l’Oktoberfest

En l’espai Gastronopitecus de La Ciutat, amb Mònica Günther i Edu Pascual, avui han viatjat fins a Múnich per conèixer els plats més típics de la gastronomia tradicional alemanya de la mà del fundador de la web www.comidaalemana.com, Sandro Koch.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On podem menjar les millors postres de Barcelona?

El gastronopitecus Edu Pascual ens fa tres propostes per gaudir de bons postres a Barcelona. Una secció que, com sempre, té un convidat sorpresa especial, en aquest cas el fundador de l’Espai Sucre: Jordi Butrón.