Temas

desobediencia

La política catalana, pendent de nou de la justícia

El Suprem debatrà el recurs de Torra a la seva condemna per desobediència el 17 de setembre

El Tribunal Suprem ha fixat pel proper 17 de setembre la vista per resoldre el recurs del president Quim Torra. Un recurs que Torra va presentar contra la sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que el condemna a un any i mig d'inhabilitació per haver desobeït les ordres de la Junta Electoral Central de despenjar la pancarta dels presos del balcó del Palau de la Generalitat. Aquesta vista marcarà el calendari electoral a Catalunya, ja que si Torra és condemnat amb sentència ferma perdrà la seva potestat per convocar els comicis.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra crida a la desobediència i... 'le da igual, le encanta'

En David Cervelló ha vingut un divendres més al programa a posar-nos sobre la taula les faves del divendres, que és dia de faves tendres. Però n'ha clavat un parell de contundents: la primera a Quim Torra i la segona als Mossos d'Esquadra. Al final, ens l'hem jugat vaticinant com podria acabar sent el trasllat de Franco en helicòpter des del Valle de los Caídos. En Cervelló ha trobat el locutor perfecte per a retransmetre-ho!

LOS HECHOS SE REMONTAN A LA CAMPAÑA DE LAS GENERALES

Joaquim Torra, procesado por un presunto delito de desobediencia por no retirar lazos

El Tribunal Superior de Justicia de Cataluña ha decidido procesar finalmente al presidente de la Generalitat, Joaquim Torra, por un presunto delito de desobediencia. Los hechos se remontan a la campaña para las generales y a la orden de la Junta Electoral Central para la retirada de lazos amarillos

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 21/06/2018

Un jutjat de Manresa ha condemnat per desobediència a l'alcaldessa de Berga. Gairebé 1700 empreses han marxat de Catalunya en el primer trimestre de l’any. La taxa de risc de pobresa a casa nostra el 2017 es va situar en un 20%. Més de 138.000 gossos i gats van ser abandonats a Espanya el 2017. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.