Temas

Contaminación lumínica

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec que aquesta setmana acull en línia, el congrés mundial sobre contaminació lumínica ALAN 2021. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

CONGRÉS MUNDIAL SOBRE CONTAMINACIÓ LUMÍNICA AL PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC

Salvador Ribas: “Tenir les llums enceses amb la mateixa intensitat quan hi ha hagut el confinament nocturn és ridícul, s’ha deixat passar una oportunitat única”

Fins al 17 de juny es celebra al Parc Astronòmic del Montsec la setena edició del congrés internacional Artificial Light at Night (ALAN 2021), considerat el més important del món en la recerca sobre contaminació lumínica i enllumenat a la nit. A La Ciutat Lleida n’hem parlat amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec.

La actualidad de Gipuzkoa con Eduardo Yañez

Gipuzkoa en la Onda 16/04/2018

Titulares del día. Tráfico y tiempo. Fenadismer / valoración de la sentencia del TSJPV sobre los peajes. Presentación de la campaña de la declaración de la renta. Nueva temporada de la OSE. Boletín informativo. Avance Regional. Previsión del tiempo. Starlight. Semana Viajera de Intxaurrondo. Informativo local. Deportes. Música.