Temas

centenario

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix, en el qual avui coneixem com es va idear i dissenyar el procés de transformació que hi va haver a la plaça de la Llotja de Lleida el passat 26 d'abril coincidint amb la preestrena de la pel·lícula Alcarràs. En parlarem amb l'Alexa Trilla, CEO d'Archicookture, Neus Brenuy, directora de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Maite Culleré, responsable de Bo de Shalom. Parlarem del centenari de Guillem Viladot amb el fotògraf Toni Prim que el proper dissabte inaugura a Agramunt una exposició de retrats de l'artista agramuntí i reflexionem amb Gabriel Jové quin és el present i el futur del sector de la restauració.

CENTENARI GUILLEM VILADOT

Els retrats inèdits de Guillem Viladot capturats pel fotògraf Toni Prim

Aquest any 2022 es commemora el centenari del naixement de l'artista agramuntí Guillem Viladot, una oportunitat única per reivindicar l'obra d'un creador prolífic i polifacètic. Des de la Fundació Guillem Viladot - Lo Pardal i l'Ajuntament d'Agramunt s'han generat complicitats amb un gran nombre d'entitats, institucions, museus i persones que han convertit l'Any Viladot en un esdeveniment coral. Avui a La Ciutat Lleida ens apropem a Viladot des dels ulls del fotògraf Toni Prim, que a més de posar la imatge oficial del Centenari, també inaugura el proper dissabte 7 de maig a Agramunt l'exposició 'Guillem Viladot per Toni Prim', una mostra de retrats, alguns dels quals inèdits fins ara, que el fotògraf lleidatà va fer a l'artista agramuntí. En conversa amb Toni Prim, ens apropem a aquestes sessions fotogràfiques.

CENTENARIO

Una exposición fotográfica para recordar los 100 años de Atco Saguntino

Una comisión formada exclusivamente para ello se ocupa de organizar los actos del centenario de forma independiente al club. José Juan Sánchez y Manuel Moros repasan hoy en Mas de Uno Sagunto los actos programados para conmemorar los 100 años de historia de un club que ha atravesado todo tipo de vicisitudes a lo largo de su historia.

VÍA CRUCIS

Conoce el recorrido del Vía Crucis

Vía Crucis extraordinario con motivo de la conmemoración de los cien años de historia de la institución de San Julián, que se celebrará el próximo sábado 5 de marzo en nuestra ciudad