Temas

Blanca Portillo

LA MAÑANA DEL 25 DE DICIEMBRE

Este año en Onda Cero tenemos más de un cuento de Navidad

Blanca Portillo da vida a María, la madre de Jesús, que relata en primera persona el alumbramiento de su hijo en 'Madre en Belén'. Además en 'Milagro en la gran ciudad', Carlos Alsina adapta para la radio la película de 1947 ‘Milagro en la calle 34’, de George Seaton, un cuento de Navidad en el que el Papá Noel de los almacenes Macy’s tendrá que demostrar ante un tribunal ser el verdadero Papá Noel

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

'Él cartógrafo' ha vingut a buscar 'La Brúixola'

Avui hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. Ho fan al Teatre Goya. L'obra, de Juan Mayorga, està inspirada en la Varsòvia la Varsòvia dels nostres dies. Allà, la Blanca escolta la llegenda del cartògraf del gueto. Segons aquesta llegenda, un vell cartògraf es va obstinar en dibuixar el mapa d'aquell món en perill. Ella va a la recerca del vell mapa i, sense saber-ho, a la recerca de si mateixa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/07/2019

Avui hem preguntat al personal sobre les manies i rareses, després de veure la model Naomi Campbell desinfectar tot el seu seient en un avió. Hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. La Mònica Günther ha tancat la temporada del 'Dijous, paella'... parlant de paella! Per fi! Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.