Temas

Alejandro Sanz

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/04/2019

Avui hem rebut a l'estudi la cantant catalana Judit Nedderman, que ens ha presentat el seu nou treball 'Nua'. A més l'Adriana Díaz ens ha vingut a parlar de teatre, com cada dilluns, i ens ha portat a l'estudi l'actor Quim Àvila. En Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia i hem parlat amb una representant dels gitanos catalans, amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Judit Nedderman inspira la música d'Alejandro Sanz

Aquesta tarda ha vingut a berenar amb nosaltres la cantant catalana Judit Nedderman, una de les grans veus del panorama musical actual. En ella s'hi ha fixat el gran Alejandro Sanz, amb qui ha col·laborat en el darrer disc del cantautor. Nedderman mira al futur amb moltes ganes i optimisme, sobretot perquè assegura que no es posa sostre a l'hora de crear.

LA ACTUALIDAD DE GRAN CANARIA

Gran Canaria en la Onda Jueves 17/01/2019

Con Sergio Miró. ¿Dar la vuelta a la isla en bicicleta de manera segura? ¿Promocionar nuestros puertos de montaña como equivalentes a los de los Pirineos o los Alpes? El autor del documento "Bases y Criterios para el Desarrollo Insular de la Bicicleta" nos cuenta dónde estamos y hasta donde se puede ir en materia de transporte en bici en Gran Canaria. Hablamos con el concejal de planeamiento de Telde sobre el enfrentamiento político de esta semana en torno al PGO del municipio. Borja Monreal, de la Plataforma Salvar Agaete Sin Macromuelle da respuesta a los acontecimientos políticos que esta semana han parecido dar su batalla por perdida. La cantante Marta Soto visita Canarias y nos cuenta cómo Alejandro Sanz cambió su vida. Los estrenos cinematográficos con Junior Melo ponen el broche al programa de hoy. Escucha el audio aquí.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Fangoria estrena nou treball... a La Brúixola!

La formació que lidera Alaska estrena el nou single '¿De qué me culpas?', que ha comptat amb la producció de Guille Milkyway (La Casa Azul). L'hem escoltat en exclusiva al programa, de mans de Lluís Soler, que també ens ha portat el més nou d'Ana Guerra i que ens ha agendat les properes cites musicals a Catalunya.