Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Ajuntament i Telefònica van a convertir Vila-real en una ciutat digitalitzada

El compromís entre ambdues entitats té vigencia fins a finals del pròxim 2019.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 20/11/2018
El alcalde José Benlloch junta,amb el director de servicis diritals de Telefònica Bruno Vilarasau.

El alcalde José Benlloch junta,amb el director de servicis diritals de Telefònica Bruno Vilarasau. / ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real i Telefònica han signat un conveni per impulsar la innovació i modernització del municipi per millora la qualitat de vida dels ciutadans i la eficiència dels servicis públics.

L´alcalde José Benlloch i el director de Servicis Digitals i AAAPP de Telefònica, Bruno Vilarasau han signat el conveni en l´Ajuntament per sellar el compromís de dur en marxa el projecte en Vila-real que s´ha basat en quatre linies de treball per millorar els servicis estratégics municipals: Vila-real Smart City, Atenció al Ciudadà, Gestió Digital del lloc de treball i infraestructuras TIC.

El conveni pretén millorar l´atenció ciutadana, i es va a treballar en potenciar l´accés de la població a l´administració electrònica i s´ampliaràn i milloraràn els servicis prestats al ciutadà.

En el marc de la optimització i l´actualització de les infraestructures municipals, el conveni posa el focus en buscar fórmules que permeten models sostenibles i econòmics.

Per dur endavant esta pla d´acció es contarà amb personal i recursos tant de telefònica com del consistori, i per poder executar el pla es comptarà amb una comissió de seguiment que s´encarregarà una vegada al mes de repasar les actuacions realitzades.