VILA-REAL

Ajuntament i Telefònica van a convertir Vila-real en una ciutat digitalitzada

El compromís entre ambdues entitats té vigencia fins a finals del pròxim 2019.

ondacero.es

CASTELLON | 20.11.2018 08:59

El alcalde José Benlloch junta,amb el director de servicis diritals de Telefònica Bruno Vilarasau.
El alcalde José Benlloch junta,amb el director de servicis diritals de Telefònica Bruno Vilarasau. | ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real i Telefònica han signat un conveni per impulsar la innovació i modernització del municipi per millora la qualitat de vida dels ciutadans i la eficiència dels servicis públics.

L´alcalde José Benlloch i el director de Servicis Digitals i AAAPP de Telefònica, Bruno Vilarasau han signat el conveni en l´Ajuntament per sellar el compromís de dur en marxa el projecte en Vila-real que s´ha basat en quatre linies de treball per millorar els servicis estratégics municipals: Vila-real Smart City, Atenció al Ciudadà, Gestió Digital del lloc de treball i infraestructuras TIC.

El conveni pretén millorar l´atenció ciutadana, i es va a treballar en potenciar l´accés de la població a l´administració electrònica i s´ampliaràn i milloraràn els servicis prestats al ciutadà.

En el marc de la optimització i l´actualització de les infraestructures municipals, el conveni posa el focus en buscar fórmules que permeten models sostenibles i econòmics.

Per dur endavant esta pla d´acció es contarà amb personal i recursos tant de telefònica com del consistori, i per poder executar el pla es comptarà amb una comissió de seguiment que s´encarregarà una vegada al mes de repasar les actuacions realitzades.