Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real garanteix les necessitats d´aigua industrial en la carretera d´Onda

El procés de licitació està obert ins el 29 de gener i té un període d´execució de tres mesos.

ondacero.es
  CASTELLON | 09/01/2020
El projecte en la carretera d´Onda contempla  una conducció que connectarà la xarxa del consorci amb el depòsit regulador .

El projecte en la carretera d´Onda contempla una conducció que connectarà la xarxa del consorci amb el depòsit regulador . / ONDACERO.ES

Vila-real garantirà les necessitats futures de proveïment d'aigua industrial en el polígon de la carretera d'Onda a través d'una nova conducció que connectarà amb la xarxa del Consorci d'Aigües de la Plana. El projecte per import de 370.986 euros, compta amb una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

El projecte contempla una conducció que connectarà la xarxa del consorci amb el depòsit regulador de 9.000 metres cúbics d'ús industrial que es va construir amb les obres d'urbanització del polígon de la carretera d'Onda. La canalització haurà de superar la barrera de l'AP-7 per a poder connectar la xarxa del consorci amb aquest depòsit, i d'aquesta manera donar resposta en un futur a les possibles necessitats d'aigua de la zona industrial situada a tots dos marges de la carretera CV-20, fins al límit amb el terme d'Onda.

El projecte està en procés de licitació i les empreses tenen de termini fins al 29 de gener per a presentar les seues propostes. Una vegada adjudicada, l'obra té un període d'execució de tres mesos.