Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA.-REAL

Vila-real aprovarà el pressupost divendres amb el vistiplau d´intervenció

Una comissió informativa aprova hui la plantilla pressupuestària.

ondacero.es
  CASTELLON | 15/01/2020
L¨Ajuntament de Vila-real aprova aquest divendres 17 de gener els pressupostos municipals.

L¨Ajuntament de Vila-real aprova aquest divendres 17 de gener els pressupostos municipals. / ONDACERO.ES

La Intervenció municipal ha informat favorablement el pressupost de Vila-real i el compliment del principi d'estabilitat pressupostària, amb la qual cosa els comptes per a 2020 han obtingut ja tots els informes necessaris per a la seua aprovació divendres que ve, 17 de gener. L'informe d'estabilitat i el de legalitat de la Intervenció, tots dos favorables, eren els últims documents que faltaven per a poder aprovar el pressupost municipal d'aquest exercici.

L'Informe de compliment d'estabilitat pressupostària i nivell d'endeutament estimat a final de l'exercici acredita que el projecte de pressupostos elaborat per l'equip de govern compleix el principi d'estabilitat pressupostària i fixa les previsions d'endeutament per a 2020 en un 59,47%.

El Ple de pressupostos se celebrarà divendres que ve, a les 10.00 hores. Prèviament, hui està prevista una comissió informativa de Recursos Humans per aprovar la plantilla pressupostària i una comissió informativa d'Hisenda, que abordarà els pressupostos municipals de 2020.