Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Serveis Publics millora l´accesibilitat urbana

El contracta d´eliminació de barrers arquitectòniques s´ha adjudicat a una empresa local per un import de 121.000 euros.

ondacero.es
  CASTELLON | 10/12/2019
El regidor de Serveis Publics, Paco Valverde ha presentat el pla de millora de l´accesibilitat urbana.

El regidor de Serveis Publics, Paco Valverde ha presentat el pla de millora de l´accesibilitat urbana. / ONDACERO.ES

La regidoria de Serveis Publics ha licitat un contracte general que, en quatre lots diferents, pretén millorar l'entorn urbà en quatre grans àrees: voreres i calçades, parcs i jardins, enllumenat i telecomunicacions i, en particular, l'eliminació de barreres arquitectòniques.

El contracte de manteniment, millora i eliminació de barreres arquitectòniques s'ha adjudicat provisionalment a l'empresa local Urvisa Cuatro per un import de 121.000 euros en dos anys. El contracte, que se centrarà en la millora, adaptació i homologació de passos antics i poc usables per les persones amb mobilitat reduïda –ja siga pel desgast o pel desnivell de la construcció original, entre altres deficiències-, es completarà amb la licitació de nous projectes de construcció de passos i cantonades accessibles.

Els contractes de manteniment urbà, amb un import global de 435.000 euros en dos anys, es completen amb els lots de voreres i calçades (adjudicat provisionalment a Becsa per 121.000 euros), obres en parcs i jardins (Durantia, 96.800 euros) i obres d'enllumenat i telecomunicacions (Jujosa, 96.800 euros), que permetrà una actuació més àgil i immediata en els casos d'avaries.