EDUCAVILA DIVERAPRÉN

Educació posa en marxa la segona fase de Educavila Diveraprén per als escolars

L´activitat física, el reforç educatiu, la salut i el benestar, la naturalesa i les noves tecnologies, es desenvoluparan durant els mesos d'abril, maig i juny

ondacero.es

CASTELLON | 17.03.2021 13:20

La regidora d´Educació, Aida Beteta ha presentat  Educavila Diveraprén.
La regidora d´Educació, Aida Beteta ha presentat Educavila Diveraprén. | ondacero.es

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha presentat les activitats educatives complementàries impulsades des de l'Ajuntament per a l'alumnat de 3 a 18 anys i que es duen a terme gràcies a haver aconseguit una subvenció de la Conselleria d'Educació de 88.189 euros.

Aquest projecte educatiu es presenta com una segona fase del projecte Educavila Diveraprén que la regidoria va llançar per a oferir activitats complementàries als escolars durant el confinament. Aquesta nova iniciativa té com a finalitats principals facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar així com compensar els efectes negatius del confinament i les restriccions per la pandèmia de covid-19 en l'alumnat.

Les primeres activitats arranquen el 6 d´abril i es realitzaran tallers de robótica, activitats multidisciplinàries. A més també tallers d'escola viva que es desenvoluparan en l'espai Naturalment situat en l'avinguda França.

La preinscripció per a totes les activitats es podrà realitzar del 18 al 25 de març a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real (www.vila-real.es)