Actualitat

EsasyJet tornarà a operar des de l'aeroport de Reus

La companyia oferirà, a partir d'abril, dues rutes a Manchester i Londres.

Redacción

Tarragona | 08.11.2023 08:09

Avión de EasyJet (Archivo)
Avión de EasyJet (Archivo) | Pixabay

La companyia EasyJet tornarà a operar des de l'Aeroport de Reus a partir de l’abril del 2024 amb dues noves rutes a Manchester i Londres Luton. Així ho ha anunciat en un comunicat la Diputació de Tarragona després d'una reunió del Patronat de Turisme amb l'aerolínia britànica en el marc de la fira World Travel Market que se celebra aquests dies a Londres.

Les dues noves rutes que oferirà Easyjet des de Reus tindran dos vols setmanals d’anada i tornada que operaran cada dimarts i dissabte i que ja es poden adquirir a través del seu web. La companyia ja va oferir connexions de Reus a Londres Luton durant els anys 2018, 2019 i l’agost del 2020, deixant d'operar arran de la pandèmia.

Paral·lelament, el touroperador Travel Solutions també ha anunciat que oferirà una nova operativa xàrter entre Reus i Belfast els dissabtes entre el 15 de juny i el 24 d’agost amb avions de British Airways amb capacitat per 98 places.

A banda d'aquests anuncis, la Diputació va avançar també que la companyia Jet2 preveu un creixement del 13% en les places ofertades des des de l'aeroport de Reus per al 2024 i del 17% per al 2025, quan també preveu obrir una nova ruta amb destinació a Liverpool, a partir de maig i amb els bitllets ja a la venda.