La tornada, dijous 28

Salma Paralluelo apropa les semis

Una gran diana de la davantera aragonesa al tram final del partit dona oxigen al Barça davant el Brann, en un duel d'anada amb més patiment del previst.

Redacción

Barcelona | 21.03.2024 16:32

Salma Paralluelo apropa les semis | Reuters

La primera passa està feta. El Barça va superar per la mínima el Brann noruec al partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina (1-2). Les de Jonatan Giráldez, que es van haver de sobreposar a la gespa artificial de l'Asane Arena, van entrar bé al partit i es van avançar amb una diana de Graham Hansen als 9 minuts de joc. En una transició ràpida, però, les noruegues van empatar mitjançant Kvamme abans del descans.

Les blaugranes no van estar especialment encertades en atac. Però quan mancaven 20 minuts de joc, Aitana Bonmatí va combinar amb Salma Paralluelo, que va fer una gran maniobra dins l'àrea i va donar la victòria al Barça. L'eliminatòria es resoldrà dijous vinent a l'estadi Johan Cruyff, on el Barça haurà de fer bona la victòria al partit d'anada.