Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Guardó a la tasca social de les ONG de Barcelona

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca atorguen els III Premis Ciutat Solidària

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i l'emissora Onda Cero Catalunya celebren el dimecres 4 de novembre la tercera edició dels Premis Ciutat Solidària, que reconeixen la tasca social de les ONG i les entitats que treballen en els àmbits de la solidaritat.

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 03/11/2015
III Premi Ciutat Solidària

III Premi Ciutat Solidària / Onda Cero Catalunya

Els guanyadors del premi seran escollits entre les prop de 50 entitats que han participat aquesta temporada al programa La Ciutat d'Onda Cero dins l'espai setmanal 'Ciutat Solidària' que s'emet els dimecres a les 13 hores. L'espai dóna a conèixer la labor que fan les entitats socials i ONG, i fa difusió de la seva tasca envers els col·lectius més necessitats o en àmbits com la infància, la pobresa, l’educació i el lleure, la salut, la reinserció sòcio-laboral o la cooperació internacional.

El premi vol contribuir a donar visibilitat al treball d'aquestes entitats amb la concessió de dos guardons: el guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros, i l’accèssit del premi. Les dues entitats guardonades obtindran, a més, una litografia d'autor i una campanya de comunicació específica per donar a conèixer les seves activitats a través d'Onda Cero.

L'acte de concessió de premis tindrà lloc a l'Hotel España de Barcelona (c/ Sant Pau 9) el dimecres 4 de novembre a les 12.30 hores, en el transcurs d’un programa especial de La Ciutat amb Albert Lesan i Mònica Günther. Els dos locutors presentaran l'acte públic que comptarà amb la presència del director d'Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell, del delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, del director general d'Onda Cero, Ramón Osorio, i de la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, entre altres personalitats que lliuraran les distincions.