Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

Onda Cero Catalunya dedica la setmana a l’economia

Tota la programació dedicarà un espai especial a ajudar als oients a gestionar millor les seves finances i aportarà l’opinió d’experts economistes que ens ajudaran a entendre com evolucionarà la creació d’ocupació, l’evolució del preu dels productes que consumim, els índex de confiança i la generació d’oportunitats de negoci.

ondacero.es | Barcelona
| 22/05/2018

L’economia i la seva evolució és una de les preocupacions principals dels catalans i per això a Onda Cero Catalunya volem prendre la temperatura a la confiança de la ciutadania en un tema tant sensible. Durant aquesta setmana, els programes La Ciutat, La Brúixola i Nits de Ràdio dedicaran una atenció especial a la informació econòmica explicada de manera didàctica per a tots els públics. Hi participaran economistes de prestigi i experts per interpretar les claus del futur de la nostra economia i també per ajudar-nos a gestionar millor les finances domèstiques.

Durant tota la setmana, pots participar a través de les nostres xarxes socials i també enviant notes de veu per WhatsApp plantejant preguntes o proposant temes que t’interessin. Envia’ns la teva al 676 76 09 08.

ENQUESTA

ENQUESTA

Creus que l’economia catalana millorarà en els propers tres mesos?

Número de votos: 15