Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

enquesta

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  HABLA, PUEBLO, HABLA

  La torre Eiffel és el símbol de França que Barcelona va deixar escapar

  L'Exposició Universal de Barcelona de 1888 va ser l'esdeveniment triat per Eiffel per a la seva ja famosa torre, però els coordinadors de la fira no la van veure amb bons ulls. Des de llavors, aquest simbòlic monument s'ha convertit en el lloc del món més visitat pels turistes. Avui hem glossat el nostre país veí amb l'audiència del programa i amb el nostre corresponsal a París Álvaro del Río.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  HABLA, PUEBLO, HABLA

  L'audiència de #LaBrúixola és rockera

  Avui hem volgut parlar dels vells rockers que encara a dia d'avui segueixen emocionant amb la seva música a moltes persones. Entre elles, les que escolten aquest programa de ràdio, que ens han demostrat que són molt 'rockeres'. Hem recordat músics com Loquillo, Miguel Ríos, Tina Turner o Freddie Mercury.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  HABLA, PUEBLO, HABLA

  El personal està cansat d'anar a votar

  Aquest dimarts hem preguntat a l'audiència de La Brúixola que hi digui la seva sobre la possible repetició electoral del 10 de novembre. I el què hem constatat és que la gent, en general, està força cansada d'aquesta situació i dels polítics que en són responsables.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La conducció en la tercera edat, a debat

  Avui en Miguel Cáceres ens ha portat la veu del carrer. D'aquelles homes i dones majors de 70 anys que en alguns casos han deixat de conduir i en altres encara es veuen valentes i valents per agafar el volant. Hem parlat d'aquest debat amb el RACE, que ens ha posat llum sobre la idoneïtat de posar el peu a l'accelerador quan les facultats van minvant.

 • Huelga de taxistas en Barcelona

  ENQUESTA

  ENQUESTA: Qui té raó en el conflicte entre VTC i taxis a Barcelona?

  Diversos centenars de taxistes continuen bloquejant amb els seus vehicles la Gran Via de Barcelona en protesta per la nova normativa que impulsa el Govern de la Generalitat per regular els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que estableix que aquests serveis hagin de contractar-se amb una antelació mínima de 15 minuts. De la seva banda, els conductors de VTC estan protestant afectant la circulació a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. Davant d'això, us plantegem la nostra pregunta al web ondacero.es/catalunya.

 • fumar_en_el_coche.jpg

  ENQUESTA

  S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

  Des del Departament de Salut es plantegen prohibir fumar dins els cotxes per tal d'aconseguir reduir el consum de tabac a Catalunya. L'any 2017 l'índex de tabaquisme va assolir el seu mínim històric, del 24%. Però malgrat això, el departament segueix amb la intenció de posar en marxa accions per tal de seguir amb la tendència a la baixa pel que fa el consum de cigarretes. Per aquest motiu, igual que en el seu dia es va prohibir als conductors beure o menjar al volant, ara el punt de mira de Salut s'ha posat en el fet d'encendre's una cigarreta i fumar mentre es condueix.

 • Vista de Barcelona

  ENQUESTA

  Onda Cero Catalunya dedica la setmana a l’economia

  Tota la programació dedicarà un espai especial a ajudar als oients a gestionar millor les seves finances i aportarà l’opinió d’experts economistes que ens ajudaran a entendre com evolucionarà la creació d’ocupació, l’evolució del preu dels productes que consumim, els índex de confiança i la generació d’oportunitats de negoci.

 • Un ciudadano vota en las elecciones en Cataluña el 21D

  ENQUESTA

  Creus que es repetiran les eleccions a Catalunya abans de les vacances d'estiu?

  Queda menys d'un mes perquè s'acabi el termini reglamentari per tal que el Parlament de Catalunya pugui investir a un diputat president de la Generalitat. L'últim dia és el 22 de maig. En cas contrari, la cambra catalana es dissoldrà automàticament i es convocaran eleccions anticipades en 54 dies. Fins ara, el president del Parlament, Roger Torrent, ha proposat 3 candidats, però cap d'ells, per diferents motius, ha superat el debat d'investidura. Creus que els partits independentistes arribaran a un acord per formar govern abans d'un mes o persistirà el bloqueig i es repetiran els comicis?