ENQUESTA

S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Des del Departament de Salut es plantegen prohibir fumar dins els cotxes per tal d'aconseguir reduir el consum de tabac a Catalunya. L'any 2017 l'índex de tabaquisme va assolir el seu mínim històric, del 24%. Però malgrat això, el departament segueix amb la intenció de posar en marxa accions per tal de seguir amb la tendència a la baixa pel que fa el consum de cigarretes. Per aquest motiu, igual que en el seu dia es va prohibir als conductors beure o menjar al volant, ara el punt de mira de Salut s'ha posat en el fet d'encendre's una cigarreta i fumar mentre es condueix.

ondacero.es

Barcelona | 17.09.2018 10:27

fumar_en_el_coche.jpg
fumar_en_el_coche | Centímetros Cúbicos

ENQUESTA

S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Número de votos: 8

De moment, és només una proposta ja que per aprovar-la caldria que la conselleria de Salut busqués el consens amb Trànsit que és qui té les competències per regular aquestes qüestions. Per tot plegat, et preguntem: estàs d'acord amb la proposta de Salut de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Participa i escolta totes les opinions al programa 'La Ciutat' amb Mònica Günther, de dilluns a divendres de 12.30 a 14h.

Pots votar a l’enquesta, dir la teva en directe o deixar-nos el teu missatge de veu al Whatsapp del programa: 676 760 908.