Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Des del Departament de Salut es plantegen prohibir fumar dins els cotxes per tal d'aconseguir reduir el consum de tabac a Catalunya. L'any 2017 l'índex de tabaquisme va assolir el seu mínim històric, del 24%. Però malgrat això, el departament segueix amb la intenció de posar en marxa accions per tal de seguir amb la tendència a la baixa pel que fa el consum de cigarretes. Per aquest motiu, igual que en el seu dia es va prohibir als conductors beure o menjar al volant, ara el punt de mira de Salut s'ha posat en el fet d'encendre's una cigarreta i fumar mentre es condueix.

ondacero.es | Barcelona
| 17/09/2018

De moment, és només una proposta ja que per aprovar-la caldria que la conselleria de Salut busqués el consens amb Trànsit que és qui té les competències per regular aquestes qüestions. Per tot plegat, et preguntem: estàs d'acord amb la proposta de Salut de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Participa i escolta totes les opinions al programa 'La Ciutat' amb Mònica Günther, de dilluns a divendres de 12.30 a 14h.

Pots votar a l’enquesta, dir la teva en directe o deixar-nos el teu missatge de veu al Whatsapp del programa: 676 760 908.

ENQUESTA

ENQUESTA

S'ha de prohibir fumar dins els vehicles privats?

Número de votos: 8