Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BARCELONA | 16 DE GENER

Gran èxit de públic a l’actuació de ‘El Monaguillo’ a Barcelona

El popular còmic Sergio FernándezEl Monaguillo’ va omplir la Sala Luz de Gas en la seva estrena amb l’espectacle “¿Solo lo veo yo?”. ‘El Monaguillo’ va començar a col·laborar amb Onda Cero l’any 1995 i hores d’ara pots escoltar-lo a ‘Más de uno’ amb Carlos Alsina i al programa ‘Surtido de ibéricos’ conduït per Carlos Latre. A més, també és col·laborador del programa ‘El Hormiguero 3.0’ d’Antena 3.

ondacero.es | Barcelona
| 17/01/2019
'El Monaguillo' a la Sala Luz de Gas

'El Monaguillo' a la Sala Luz de Gas / ondacero.es

En aquest espectacle, que continuaarà de gira per Espanya, es van poder escoltar els seus millors monòlegs, una antologia de divertides reflexions i una passejada per la seva infància amb les pel·lícules mítiques que més l’han marcat a ell i a diverses generacions. Tot el públic convidat per Onda Cero va gaudir d’un espectacle d’humor i entreteniment de primera.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?' / ondacero.es

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!