TEMPORAL FILOMENA

Marxa la neu, arriba el fred

El govern demana extremar les precaucions a l’hora de circular per la xarxa viària per que les baixes temperatures poden generar gel a les carreteres catalanes

Redacción

Barcelona | 11.01.2021 10:13

Marxa la neu, arriba el fred
Marxa la neu, arriba el fred | ACN

Interior dona per finalitzat l’episodi de neu a Catalunya però alerta que ara arriba un episodi de baixes temperatures que podrien portar, entre d’altres, gel. Per aquest motiu, demanen extremar les precaucions especialment a l’A-2, la N-145 i la N-260.

Les temperatures podrien arribar als -8ºC al Pirineu i la Catalunya Central durant la nit, el que afavoriria que a primeres hores del matí, les carreteres presentessin una capa de gel que pot ser molt perillosa a l’hora de circular-hi.

[[H3:Incidències pel temporal Filomena]]

Pel que fa a les afectacions que ha ocasionat el temporal Filomena aquest cap de setmana, hi ha encara 61 vies afectades, de les quals 9 continuen tallades i 34 tenen obligació d’ús de cadenes.

A més, prop de 400 persones, especialment a Capçanes, al Priorat, continuen sense subministrament elèctric,...una situació que es preveu solucionar en les properes hores.

Pel que fa a les escoles, una quarantena no podran obrir, el que afectarà a més de 1600 alumnes. D’altra banda, 13 comarques han suspès el transport escolar per la mala situació de les carreteres.