Temas

neu

TEMPORAL FILOMENA

Marxa la neu, arriba el fred

El govern demana extremar les precaucions a l’hora de circular per la xarxa viària per que les baixes temperatures poden generar gel a les carreteres catalanes

Dimarts

La Ciutat Lleida 14/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem del programa Esport Blanc Escolar. Coneixem el quintet de música folk El Pony Pisador que ens faran moure per passar el fred. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural de Lleida i comarques, destacant el concert d'aquesta nit de Sinsinati a Lleida.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 30/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem per Espanya a través de l'arrós entrevistant al guanyador del concurs del millor arròs d'Espanya i al finalista, que assoleix el premi a millor arròs de Catalunya. Aquesta setmana inaugurem temporada de neu amb Elisabeth Esporrin, visitem La Molina Catalunya en miniatura i els mercats nadalencs d'Alemanya amb Ulrike Bohnet.

Dimecres

La Ciutat Lleida 27/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del projecte de pressupost municipal que ha presentat la Paeria i de la temporada de neu al Pirineu de Lleida. Entrevista de Pablo Alcaraz a Tomàs Cusiné i l'artista Abel Munné ens presenta el seu primer treball discogràfic "Tots 2 junts". abans del concert a Lleida el 5 de desembre.

Divendres 29/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i agenda del cap de setmana. Coneixem Osmon amb Miquel Gimeno i Adriana Garcia. Postureig de Lleida ens explica la presentació de lo PostuLlibre2.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 24/02/2017

Avui a Gente Viajera Catalunya repassem els millors carnestoltes del món amb Víctor Herranz; visitem un exclusiu club de Barcelona que acaba d'obrir les seves portes: el Soho; visitem Tòkio, anem a esquiar a Boí Taüll amb Elisabeth Esporrín i ens relaxem a un dels millors balnearis de Catalunya.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 27/01/2017

Avui a Gente Viajera Catalunya descobrirem els millors plats de la cuina peruana, que ha estat la protagonista del festival gastronòmic Madrid Fusión, i ho farem entrevistant l'agregat comercial de l'Ambaixada peruana a Espanya. També tindrem temps de viatjar fins a l'Himalaia i Bolívia, d'entrevistar a la directora del suplement 'Gourmets' de El Periódico de Catalunya, Anna Riera, i de donar un cop d'ull a les pistes d'esquí amb Elisabeth Esporrín.

Dijous

La Ciutat Lleida 25/02/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Notícies de la tele amb Miki de Santiago i previsió de la neu

Dijous

La Ciutat Lleida 17/12/15

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya amb la cap de llista del PSC a Lleida Mònica Lafuente. Espai Parlem de amb Jordi Cortada, doctor en ginecologia reprodutiva i coordinador de FIV Lleida. Actualitat de la neu amb les previsions del cap de setmana.

Dijous

La Ciutat Lleida 14/01/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.Tertúlia de política municipal sobre quina Lleida comercial volem, amb José Luis Osorio (C's), Rosa Mari Salmeron (CiU), Sara Mestres (PSC), Joan Vilella (PP) i Núria Marín (ERC-Avancem). Actualitat de la neu