Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

A les eleccions del 26J, pensa votar el mateix?

El proper diumenge 26 de juny estem convocats a unes noves eleccions generals després del fracàs dels partits per posar-se d'acord per la investidura d'un president del govern espanyol d'entre els candidats sorgits de les urnes el passat 20 de desembre del 2015.

ondacero.es | Barcelona | 09/06/2016

Per primera vegada en la història de la democràcia espanyola, es repetiran unes eleccions que tindran un cost de 130 milions d'euros per les arques públiques, malgrat el compromís dels partits per reduir les despeses electorals. Sis mesos després, les enquestes no pronostiquen grans canvis en els resultats i els partits es tornen a presentar amb els mateixos programes i caps de llista. Durant els quinze dies de campanya els candidats recorreran pobles, platós de TV i estudis de ràdio per convèncer als electors. I els ciutadans? Què faran? Tornaran a votar el mateix? O canviaran el sentit del seu vot?

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 12/10/2018

Carles Lamelo conversa amb la nostra psicòloga Elia Quiñones, qui ens parla d'un llibre que porta per nom "No kids" i ens dona aquestes 40 raons per no tenir fills (Segur que també n'hi ha de tenir-ne) pero l'Elia avui ens argumenta aquests. A més conversem amb Pablo Herreros. Tenim temps pele consells optimistes de Jordi Gonzalez amb David Cervelló i arribaran els nostres "tribuneros" per parlar de cotxets de bebè tot fent bon humor.

Made In Japan amb Ramon Soler- Padró i Clara Bassols

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Okinawa i Negocis al Japó

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols viatjareu fins la illa tropical d’Okinawa, us presentarem la idiosincràsia dels negocis i relacions corporatives al Japó i coneixereu de prop quina ha estat l’experiència de persones d’aquí que han treballat en empreses privades i institucions públiques al Japó. També aprendreu quines son les normes d’etiqueta a l’hora de seure a taula i donarem un cop d’ull a l’alta esperança de vida dels japonesos a la secció d’Actualitat.

La Brúixola amb Robert Calvo

DIJOUS PAELLA

Ens encanta menjar ous!

Cada setmana ve a l'estudi del programa la Mònica Günther amb el seu 'Dijous Paella', que avui hem dedicat al Dia Mundial de l'Ou. A Catalunya en som molt consumidors en totes les seves variants.

ENQUESTA

ENQUESTA

A les eleccions del 26J, pensa votar el mateix?

Número de votos: 27