Doblet d'Stuani en una altra nit màgica a Montilivi

El Girona, als quarts de final de Copa per segon cop a la història (3-1)

El conjunt blanc-i-vermell continua capficat en fer història. La victòria davant el Rayo Vallecano a Montilivi permet l'equip de Michel seguir somiant a la competició del KO.

Redacción

Barcelona | 18.01.2024 12:56

El Girona, als quarts de final de Copa per segon cop a la història (3-1) | Girona FC

El Girona i fer història. Fer història i el Girona. Són conceptes que, aquesta temporada, es poden considerar sinònims. Després d'una altra nit pel record a Montilivi, el Girona ja és als quarts de final de la Copa.

El rival als vuitens, el Rayo Vallecano, va ser un ninot en mans de l'equip de Michel a la primera meitat. Stuani, després d'una passada de Portu, va obrir el marcador. Quatre minuts després, el màxim golejador de la història del Girona va fer el segon des del punt de penal. Portu, vestit de rei mag, va regalar el tercer a Blind al minut 26.

Nteka, abans del descans, va retallar diferències pel conjunt madrileny, però el Girona va dominar el partit en tot moment i no va acabar patint. Fins i tot, Michel es va permetre el luxe de fer rotacions i descansar les cames dels seus millors futbolistes.