Temas

USA

ESPORTS USA

Rodgers elige a los Jets

Amb el Santiago Tomasi, membre de l' equip de El Capologist, repassem l' actualitat de l' NFL, l' NBA, la NCAA, la NHL, la MLB i la Nascar.

Estados Unidos

¿Podría Donald Trump apretar el botón nuclear antes de dejar la Casa Blanca?

Lo hemos visto, leído o imaginado alguna vez. Un dedo pulsa un botón rojo, desencadenando un mortífero ataque nuclear. Tras la incitación a tomar el Capitolio por parte de Donald Trump, no falta quien se pregunte si por la cabeza del todavía presidente de los Estados Unidos ronda esta idea. ¿Podría hacerlo?

Edición número 31

Nueva convocatoria de las Becas USA de Fundación Unicaja

Fundación Unicaja ha presentado este jueves la nueva convocatoria de sus Becas USA, un programa de intercambio cultural basado en la convivencia familiar y escolar que cumple 31 años y que en 2020 ofertará 75 becas totales y parciales.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/07/2019

Avui hem berenat amb el cantant Javi Mota, que ens ha fet un tastet del què serà el seu proper disc, en el que denuncia el bullying. Hem preguntat per aquells actors i aquelles actrius de la història d'Espanya que més han encisat la nostra audiència. I la Mònica Günther ens ha portat als Estats Units amb motiu d'aquest 4 de juliol, Dia de la Independència dels EUA. Ens ha portat a l'estudi la dona que més productes americans ven a Barcelona. En Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia i hem analitzat la política amb els diputats de les diferents formacions.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 25/05/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya posem rumb al món rural per conèixer les propostes de Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ens permetrà viure experiències de contacte amb la natura i amb els productes de proximitat de Catalunya. En aquesta edició també viatjarem als Estats Units per recórrer alguna de les seves mítiques rutes de carretera i tastarem les millors tapes dels hotels de Barcelona i Madrid que estan vivint el darrer cap de setmana de Tapa Tour. Sebastián Álvaro i Jose Mari Azpiazu son dos mítics alpinistes que han coronat els cims més espectaculars. Han viscut aventures increïbles que ara expliquen al llibre ‘La vida al límite de la vida’ de l’editorial Planeta. Avui els hem convidat perquè ens n'expliquin algunes.