Temas

Top Manta

Collboni recuerda que se puede multar con 500 euros, pero dice que el objetivo no son las sanciones

Multas de hasta 500 euros para los compradores de top manta en Barcelona

El primer teniente de alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha presentado la campaña 'A Barcelona la compra legal fa ciutat' --'En Barcelona la comprar legal hace ciudad', en castellano-- para disuadir la compra en puntos de venta ambulante no autorizada, y que se comunicará en catalán, castellano, inglés y francés.

FEM L'AGOST 30/07/2019

La problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona

El top manta cada cop és més present als carrers de Barcelona. Al programa hem volgut abordar aquesta situació amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el President de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i amb l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès, per saber i conèixer quins impactes econòmics i de convivència té per la ciutat de Barcelona el fenòmen del top manta.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/19

Quim Torra i Ada Colau s'han reunit aquest migdia al Palau de la Generalitat en la que ha estat la primera trobada des de la constitució del nou govern municipal. Els manters tornen al carrer a la nit un cop desapareixen els agents policials...amb tot, des de la Plataforma d’afectats pel Top Manta celebren la mesura. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia donen de temps fins divendres per que la companyia s'avingui a negociar.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’ultimàtum de la plataforma d’afectats pel top manta a l’Ajuntament de Barcelona

La plataforma d’afectats pel top manta de Barcelona reitera l’ultimàtum que ja va presentar a l’Ajuntament fa un any i denuncia que en tot aquest temps cap responsable municipal, ni tècnic ni polític, s’ha posat encara en contacte amb la plataforma per abordar la qüestió. Tenim la resposta del consistori i Mònica Günther entrevista a La Ciutat a Fermín Villar, portaveu de la plataforma.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Quines són les demandes que fa el sector del comerç a l’Ajuntament?

Com s’ha d’afrontar el top manta després de l’informe de PIMEC que posa sobre la taula que l’impacte econòmic és negatiu i el comerç a Barcelona perd 130 milions d’euros? S’han de liberalitzar els horaris del comerç? Aquestes són algunes de les qüestions que fem arribar als representants polítics de les set formacions de l’Ajuntament de Barcelona a la tertúlia política.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/07/19

PIMEC xifra en 130 milions d'euros l'impacte econòmic negatiu del top manta a Barcelona. El govern confia en que l'executiu central es constitueixi aviat per poder continuar amb el diàleg. I també hem explicat que l'Audiència Nacional ratifica la seva capacitat per jutjar Josep Lluis Trapero.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’impacte negatiu del top manta és de 130 milions d’euros al comerç de Barcelona

Mònica Günther entrevista a ‘La Ciutat’ a Àlex Goñi, director de PimeComerç per valorar l’impacte que el top manta té en el comerç de Barcelona: un impacte negatiu de 130 milions d’euros. Dels quals, 65 afecten al petit comerç i 69, a les grans empreses. Ara ha deixat de ser una sensació per convertir-se en fets.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/02/2019

Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio preguntant a les persones que ens escolten que la defineixin amb una paraula. Ha vingut a berenar en Marc Artigau, que ens ha presentat la seva novel·la 'La vigília', Premi Josep Pla 2019. A més, hem parlat amb Pimec sobre el fenomen del 'top manta' i hem parlat de tecnologia i maternitat de la mà de Carles Lamelo.