Temas

tertúlia esportiva

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Parlem de personatges històrics lleidatans amb Jesús Brufal i espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'actualitat de la jornada, parlem de la recta final de les competicions en fase regular en la tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i repassem l'agenda cultural per aquest primer dilluns de maig a les comarques de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb la tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, per fer un repàs de la jornada esportiva del cap de setmana. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que avui ens parla de Mercè Gili i Maluquer, bibliotecària i mestra d'escola catalana exiliada a Mèxic.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem tota l'actualitat esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Avui la Cèlia Bujaldón ens parla de la 40a edició de la cursa Aremi en conversa amb l'Elisenda Ros, membre de la Junta d'Aremi. I amb Jesús Brufal coneixem la vida i trajectòria d'Alfred Perenya i Pàmies.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat del dia. Tertúlia esportiva per comentar els resultats de la jornada del cap de setmana amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, per comentar la darrera hora dels afers extraesportius del Lleida Esportiu. Seguim amb l'esport femení i aquesta setmana la Cèlia Bujaldón ens presenta la pilot de motos Zaida Teruel i acabem amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. En l'espai d'esport femení la Cèlia Bujaldón parla amb Teresa Balcells, organitzadora de la Pedals de Dona - Ciutat de Tàrrega que ja ha obert inscripcions per a la cursa d'aquest any que es farà el dia 12 de juny. I tanquem el programa amb l'assessora d'imatge Jèssica Sedeño que ens parla sobre les tendències de moda d'aquesta primavera.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de moda i tendències amb l'assessora d'imatge Jèssica Sedeño que avui ens dona tips per aprofitar les rebaixes d'hivern.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, comentant l'última hora dels equips lleidatans tant en les qüestions esportives com extraesportives. La Cèlia Bujaldón ens presenta l'Eva Ribalta, presidenta de l'Associació Esport Femení Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, En les entrevistes d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Emilia Cuenca, primera dona que presideix la UE Gardeny, En Jesús Brufal ens parla sobre la trajectòria d'Antoni Siurana, exalcalde de Lleida.