Temas

tertúlia esportiva

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tertúlia esportiva: Cap de setmana de victòries lleidatanes, amb un Lleida Esportiu que perd però segueix líder

Comencem la setmana amb la Tertúlia esportiva comentant els resultats dels equips lleidatans d'aquest cap de setmana amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Ignasi Amor. El Lleida Esportiu deixa tres punts a Manresa però segueix líder, l'AEM s'emporta la victòria contra l'Atlètic B. En hoquei, el Finques Prats i el Vila-sana sumen nous triomfs i en bàsquet els equips lleidatans omplen el podi de la Lliga Catalana.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tertúlia esportiva: Partit a partit i ja en sumen 12, el Lleida Esportiu és líder en solitari

Comencem la setmana amb la Tertúlia esportiva per comentar l'actualitat dels equips lleidatans amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. El Finques Prats Lleida Llista ha iniciat la campanya de socis amb uns objectius molt clars, mentre continua amb la pretemporada. L'ICG Força Lleida es prepara per a la Lliga Catalana i el Lleida Esportiu continua imparable després de guanyar el quart partit de Lliga consecutiu i plantar-se líder en solitari.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tertúlia esportiva: l'eufòria del Lleida Esportiu, que suma de tres en tres

Comença la primera tertúlia esportiva de la temporada a La Ciutat Lleida, per comentar l'actualitat dels equips de la ciutat, alguns encara amb partits de pretemporada i altres, com l'AEM i el Lleida Esportiu que ja han començat. Ho comentem amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Ignasi Amor.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya amb Dante Pérez, candidat del PP per Lleida, Alt Pirineu i Aran en les eleccions al Congrés d'aquest 23 de juliol. Seguim amb la tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el paer en cap de Lleida Fèlix Larrosa, amb qui comentem diversos temes d'actualitat refents a la ciutat, de les primeres accions de govern quotidianes que està començant a aplicar fins al futur d'altres projectes més ambiciosos: estació d'autobusos, model comercial, model d'atenció a persones temporeres. L'actualitat esportiva de la setmana amb Miquel Àngel Poch.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, amb la tractorada que aquest dimecres arriba a Madrid i l'assemblea extraordinària de la Comunitat de Regants del Canal d'Urgell. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Entrevista amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida que ens parla del quart torneig de la Open Indoor League, que ja té les inscripcions obertes per participar-hi, del 3 al 16 de juliol.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i l'agenda cultural.