Temas

teatre

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 21/12/2022

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo repassem les retransmissions de cap d'any més recordades de la història.

Els psicolegs José Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez ens expliquen com podem gestionar les festes de Nadal, tant per la gent que li ve de gust celebrar-les, com les que no.

L'Eva Albiol parla en el seu reportatge de l'hivern astronòmic. Exactament, i segons els càlculs de l'Observatori Astronòmic Nacional, a les 22.48 hores del 21 de desembre tindrem el solstici d'hivern. Una estació que ens acompanyarà fins a l'arribada de l'equinocci de primavera, el 20 de març de 2023.

Despertem amb la secció de l'Ariadna Giné que sempre ens porta gent interessant, en aquesta ocasió Ester Nadal i en Quim Llisorgas que ens presenten l'obra "Entre tu i jo no en fem un" on en Quim ens explica la seva vida i els entrebancs amb que s'ha trobat a causa de la seva discapacitat.

ARTS DE CARRER

FiraTàrrega posa a la venda les entrades per aquesta edició amb descomptes de fins al 40%

Les entrades de FiraTàrrega per a l'edició del 2022 han sortit a la venda aquest dilluns amb descomptes de fins al 40%; concretament un 20% per venda anticipada fins al 20 d'agost i entre un 30% i un 40% si es compren 3 entrades o més. En total hi ha 19.748 entrades disponibles, amb preus que oscil·len entre els 3 i els 18 euros i es poden adquirir al web de la fira.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Enric Blasi, fundador de La Baldufa, sobre el primer festival d'arts escèniques Enre9 que comença avui i fins diumenge a la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles. Viatgem fins a Guatemala amb Joan Ramon Zaballos i l'actualitat de sèries, cinema i novetats audiovisuals amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Mariola s'empodera amb les arts escèniques de la mà del primer Festival Enre9

Des d'aquest dijous i fins diumenge es celebra el primer festival d'arts escèniques Enre9, un festival amb un component dinamitzador i social que portarà la cultura al barri de la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles de Lleida amb una cinquantena de propostes d'expressions artístiques diverses, totes elles amb entrada gratuïta. En parlem a La Ciutat Lleida amb Enric Blasi, membre fundador de La Baldufa, una de les compayies impulsores del festival Enre9.

Entrevista a La Ciutat

Shakespeare a Tarragona

Una trilogia de Shakespeare serà protagonista aquest cap de setmana al Teatre Tarragona i servirà per posar punt final a la celebració del cinquè aniversari del Projecte Ingenu, del director tarragoní Marc Chornet.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 222

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 29 d'octubre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco, Carlos Izquierdo i Jordi Magdaleno, actor i director teatral, com a convidat.