Temas

SEO

PROGRAMA COMPLETO

Como el perro y el gato 26/06/2022

Presentado por Carlos Rodríguez e Iván Cortés. Ana Anglada nos explica si es mejor viajar en avión o en coche con nuestro gato. Marta Bravo nos cuenta qué hacer si tenemos un avispero en el jardín. Con la producción de Beatriz Ramos y realización de Nacho Arias y José Luis Gómez.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

La formació digital és crucial per no perdre's a la vida

Avui hem fet un debat amb experts al voltant de la presència a Internet per part de les empreses. I hem arribat a una conclusió important: aquella companyia que no aposta pel món digital amb tots els ets i uts, està condemnat al fracàs. Com també ho estarà tota aquella persona que no es formi en el món digital, ara que el món sencer se serveix de la xarxa Internet en gairebé tot. Tot plegat es discutirà i debatrà al congrés 'Clinic Summit', on s'abordaran aquests i altres asumptes relacionats amb el màrqueting digital.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 11/05/2018

Avui expliquem que Roger Torrent ha convocat, per demà dissabte 12 de maig a les 12 del migdia, un ple per investir el pla D dels independentistes: Quim Torra. Mentrestant, la CUP celebrarà aquest diumenge un consell polític per decidir si tomba o avala aquesta investidura. Des de Madrid, el portaveu del Govern, Iñigo Mendez de Vigo, recorda a Torra que si comet alguna il·legalitat, actuarà com ho ha fet fins ara.