Temas

Sabadell

Esparció sus heces por la pared del templo

Investigado un joven por defecar dentro de un santuario en Jaén

Un joven de 18 años de Sabadell (Barcelona) está siendo investigado como presunto autor de un delito contra los sentimientos religiosos por defecar en el interior del Santuario de la Virgen de la Fuensanta, en Villanueva del Arzobispo (Jaén), y esparcir sus heces por las paredes y la talla del Cristo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/02/19

Si rés no canvia, Esquerra i el PDECAT diran NO a la tramitació dels pressupostos de l’Estat. L’atur ha pujat a Catalunya en 5mil 500 persones durant el gener i tanca el mes amb 400mil desocupats. I també hem explicat que els Mossos d’Esquadra interroguen avui als 6 detinguts per, presumptament, haver agredit sexualment a una jove de 18 anys a Sabadell.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 07/02/19

El Tribunal Suprem desestima les peticions de les defenses i no ajorna l'inici del judici del procés. Mentrestant partits i entitats independentistes ja preparen mobilitzacions davant aquest procediment. I també hem explicat que s'ha decretat presó per a un dels detinguts per l'agressió múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

150 famílies de Sabadell es queden sense llum cada cop que plou

A La Ciutat ens hem fet ressò de la denúncia ciutadana que ens han fet arribar els veïns dels voltants del carrer Vapor de Sabadell on des de fa mesos es queden sense subministrament elèctric cada cop que plou. Les filtracions d’aigua de pluja al transformador elèctric d’aquesta zona fan que reiteradament caigui el subministrament. Els veïns de la zona han parlat a La Ciutat amb Mònica Günther davant la inactivitat de la seva companyia elèctrica i de l’Ajuntament de Sabadell.

LA GRAN BRÚIXOLA

Marxem d'excursió amb la gent gran de Sabadell!

Com cada setmana, ens fixem en les activitats dedicades a la gent gran de casa nostra. L'Adriana Díaz ens porta d'excursió amb la Unió Excursionista Sabadell. Hem parlat amb el seu president, que ens ha detallat quines són les excursions més interessants.

EL PARC TAULÍ

Condenan a un hospital de Sabadell a pagar 18.000 euros después de que una paciente fuese agredida sexualmente por otro

Un hospital de Sabadell, el Parc Taulí, ha sido condenado a pagar 18.000 euros a una paciente que fue agredida sexualmente por otro paciente. Los dos estaban ingresados en la zona de Psiquiatría y los hechos tuvieron lugar en un lavabo. Lo que dice la sentencia judicial es que tres enfermeros, para vigilar a 36 pacientes con problemas mentales, era un número muy insuficiente; de ahí la condena al hospital.