Temas

Rodalies

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Després de l'anunci del traspàs a FGC i la millora de la línia de Lleida – Manresa escoltem alguns alcaldes del territori que ho valoren amb satisfacció però també amb l'expectativa de saber els detalls i la reclamació de millorar també les infraestructures. Remeis naturals amb Albert Rami. En Joan Ramon González ens explica què han preparat aquest any per celebrar el Dia de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 14/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'escriptora Sílvia Llop que presenta 'Mándalo a la mierda'. En actualitat parlem amb la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, sobre com s'encara la temporada d'estiu, que es preveu que passi pel retorn de l'activitat creuerista. També parlem amb la cap de secció nord-est d'Adif, sobre la inversió que preveu millorar la línia de Barcelona-Salou. I amb en Víctor Ruiz ens porta la relació entre Sant Hermenegild i la ciutat de Tarragona.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Carmona (Renfe): “Tindrem dues grans estacions a Barcelona quan s’acabi La Sagrera”

L’estació de La Sagrera ja veu passar trens per la seva andana. De moment, però, els trens encara no hi paren. És un gran pas en les obres que van començar el 2011 i que van estar 3 anys aturades i que sembla que ara ja

comença a rebre resultats. Una estació que busca convertir-se en una de les grans estacions de Barcelona i Catalunya. De fet, Antonio Carmona, portaveu de Rodalies de Catalunya, assegura que un cop s’acabin les obres, Barcelona tindrà dues grans estacions: La Sagrera i Sants.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb la periodista i escriptora Pilar Eyre que presenta el seu llibre ‘Yo, el Rey’. En actualitat parlem de les novetats en les obres de l’estació de La Sagrera que ja veu pasar-hi trens després que estigui en obres des del 2011, en parlem amb el portaveu de Rodalies Antonio Carmona. Amb en Víctor Ruiz parlem del pas del Beatles per Catalunya i la petjada que van deixar.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Antonio Carmona (Renfe): “La detenció de 99 grafiters servirà per dissuadir als futurs vàndals”

99 grafiters van ser detinguts ahir per provocar danys als vagons de metro i tren. Es calcula que la despesa en danys causats pels detinguts superaria els 22 milions d’euros. Des de Renfe, el portaveu Antonio Carmona, valora positivament l’acció però assegura que això no soluciona el problema. Tot i això, creu que aquesta operació servirà com a mètode dissuasiu per a futurs grafiters.