Temas

Professors

Mobilitzacions Educació

Educació proposa reduir una hora lectiva a tots els docents

Educació mou fitxa a falta de cinc dies perquè comenci el curs escolar. La conselleria de Josep González Cambray proposa als sindicats reduir una hora lectiva a tots els docents si desconvoquen les vagues previstes per als dies 7 i 28 de setembre.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

A Catalunya hi ha consens al sector educatiu: Aquí no hi haurà pin parental

Avui hem debatut sobre el controvertit 'pin parental' que pretén imposar VOX a les aules. Però, de moment, a Catalunya ni hi és ni se l'espera. El departament d'Educació té les competències transferides en aquesta matèria i, per tant, és qui acaba decidint. Les associacions de pares i mares de tot signe i fe religiosa o no, estan d'acord: no permetran això a Catalunya. Els professors asseguren que el què cal és més educació afectiva als centres i més formació dels docents per evitar escenaris futurs en la societat que es comença a formar, precisament, a les aules.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/01/2020

Avui hem proposat un berenar molt de servei públic, perquè ens ha visitat l'experta en nutrició Ángela Quintas, que ens ha portat el seu manual 'El secreto de la buena digestión' (Planeta). Però, a més, hem parlat de França amb motiu de l'efemèride, avui, de l'inici de la construcció de la torre Eiffel. Hem explicat l'actualitat del dia i hem posat l'educació i el 'pin parental' a debat.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 07/05/2018

El Consell d’Estat ha avalat avui el recurs que el govern central presentarà en les properes hores davant del TC per recórrer la reforma de la Llei de Presidència. Parlarem amb el portaveu del Sindicat de professors de secundària que denuncia que professors de primària exercien a l’ESO sense tenir el títol. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.