Temas

Mobilitat

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Avancen les reunions per reformar la carretera de l'Arboç de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Griselda Gatell, veïna de Vilanova que fa uns mesos va iniciar una recollida de signatures per demanar la reforma de la carretera BV-2115, coneguda com la carretera de l'Arboç, en el tram entre la rotonda de la Ronda Ibèrica i la C-32. Els treballs han continuat amb una reunió amb l'alcalde de Vilanova i ens comenta els propers passos que es seguiran per aconseguir la reforma.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Feina pendent a Vilanova en sanitat, mobilitat i enllumenat

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Vivanco, representant al Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Garraf, amb qui comentem diversos aspectes d'actualitat en referència a l'accés a la sanitat, la mobilitat o l'enllumenat de Vilanova.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Clam unitari d'agents polítics, econòmics i socials per a la millora de la mobilitat al Garraf

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf amb qui comentem les reivindicacions urgents que hi ha al territori sobre la millora de la mobilitat: a la xarxa ferroviària, el transport públic en clau interna i externa i la demanda de més bonificacions a la C-32. Qüestions que es van tractar dies enrere en la reunió del pacte del Penedès Marítim, del qual en formen part els consells comarcals, ajuntaments, sindicats, empresaris i plataformes veïnals de l'eix Sitges-Vendrell, i que ja han sol·licitat una reunió amb la consellera de Territori, Ester Capella.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Els caps de setmana hi haurà una neteja viària important a Vilanova i es reforçarà la recollida d'escombraries

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luís Ruiz, que ens explica algunes de les primeres decisions que pren al capdavant de l'Ajuntament, en matèria de mobilitat a la Ronda Ibèrica i també en matèria de neteja, amb un increment i reforç en la recollida d'escombraries i la neteja viària, que s'incrementarà de forma significativa els caps de setmana. Comentem altres projectes i reptes per desenvolupar durant els propers 4 anys.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Clam per la reforma del tram de la rotonda de la Ronda Ibèrica de Vilanova al Camping Vilanova Park a la carretera BV-2115

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Griselda Gatell que ha iniciat una recollida de signatures per reclamar la reforma de la carretera BV-2115, el tram que va des de la rotonda de la Ronda Ibèrica fins a la rotonda de la C-32. Aquest divendres les presenta a l'Ajuntament de Vilanova acompanyada d'empresaris i diverses entitats i agents de la zona per aconseguir desencallar una reivindicació històrica.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La periodista i escriptora Gemma Ruiz Palà ens presenta "Les nostres mares", novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i parlem de les obres que s'estant fent a Lleida i quin impacte tindran en l'espai urbà amb l'ambientòleg Jordi Prats.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Els fons Next Generation aixequen Lleida per promoure la mobilitat sostenible

Des de fa alguns mesos diversos punts del centre de Lleida estan en obres. Es tracta d’actuacions vinculades amb els fons Next Generation per tal de promoure l’ordenació de l’espai urbà en favor d’una mobilitat sostenible que pugui facilitar els trajectes a peu, en bicicleta o vehicles de mobilitat personal, d’acord també amb la futura implantació de la zona de baixes emissions. En parlem a La Ciutat Lleida amb l’ambientòleg Jordi Prats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Alfons Lamolla, gerent de Kia Callesa, Suzuki Autojapan i XEV Yoyo del Grup Optimotor que ens parla sobre el model Yoyo, que ha arribat per revolucionar la mobilitat urbana. Seguim amb l'actualitat de sèries, plataformes i cinema amb Miki de Santiago i en Joan Ramon González ens parla dels Clots de Lleida en motiu de la recent oficialització de la plaça del Clot de les Granotes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tallers de seguretat sobre l'ús de patinets elèctrics als instituts de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha posat en marxa un projecte de mobilitat urbana responsable, pioner a Catalunya, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària a la ciutat entre els joves conductors de patinets elèctrics i bicicletes, els vianants i els cotxes. Es tracta d'un projecte de formació que duran a terme deu joves, combinant teoria i pràctica, i que a partir del gener aquests joves que s'han format ho trasllaradan en forma de tallers als instituts de la ciutat. En parlem a La Ciutat Lleida amb el regidor de Joventut, Ignasi Amor.