Temas

Mobilitat

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón entrevista aquest dilluns l'esportista lleidatana Núria Codina i parlem amb el regidor de mobilitat a la Paeria, Joan Ramon Castro, sobre la nova ordenança de mobilitat que dimecres entra en vigor a Lleida.

ENTREVISTA AMB JOAN RAMON CASTRO

Tot el que has de saber sobre la nova ordenança de mobilitat que l'1 de juny entra en vigor a Lleida

Després de més de dos anys de feina, aquest dimecres entra en vigor la nova ordenança de mobilitat a Lleida, una normativa que estableix unes noves regles de circulació a l'espai públic d'acord amb els diferents agents implicats: vianants, vehicles de mobilitat personal i bicicletes, transport públic, transport de mercaderies i vehicles privats. A La Ciutat Lleida, n'hem estat parlant amb Joan Ramon Castro, regidor de mobilitat a la Paeria.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de mobilitat de la Paeria Joan Ramon Castro que ens parla de la nova ordenança de mobilitat de la ciutat. Amb el professor de música Jordi Cano parlem de la música com a art, com a indústria i com a divertiment. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Els reptes de la nova ordenança de mobilitat de Lleida

En el ple municipal de la Paeria del passat mes d'octubre es va dur a terme l'aprovació inicial de l'Ordenança de Mobilitat que haurà de substituir la de circulació de vianants, vehicles i espais públics per tal d'adaptar-la a la nova realitat de la mobilitat. A La Ciutat Lleida en parlem amb el regidor de mobilitat a la Paeria, Joan Ramon Castro.

LA BRÚIXULA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

Parlem de mobilitat sostenible amb el Joan Serra

Avui a la Brúixula d'Estiu hem parlat de mobilitat sostenible amb el Joan Serra, director del congrès “International Mobility Congress” i director general de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Els taxistes de Barcelona podrien tornar a la càrrega durant el Mobile World Congress

L'associació de taxistes Élite Taxi Barcelona ha demanat aquest dimarts els permisos necessaris per convocar manifestacions i marxes lentes durant el Mobile World Congress, que se celebrarà des del 24 a el 27 de febrer a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. Ens ho ha explicat el portaveu d'aquest grup de taxistes, Tito Álvarez, que lamenta que la Generalitat l'hagi sancionat per haver tallat la Gran Via de Barcelona. Es compara amb 'Els Jordis'.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/11/2019

Avui hem berenat amb Lucía Martínez i Aitor Sánchez, que ens han presentat la seva guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). Hem entrevistat Alba Rey, coordinadora d'estudis del RACC i també Xavier Torra, director de marca de Roca. Hem explicat l'actualitat d'aquest Dia Universal del Nen, que hem celebrat amb l'audiència. En Lluís Soler ens ha portat els concerts marcats a l'agenda per als propers dies.