Temas

Mercat laboral

Dades de l'atur

L'atur puja més del 13% a Catalunya

El nombre d'aturats supera el mig milió de treballadors i Catalunya és la tercera comuinitat autònoma on més augmenta la desocupació, després d'Andalusia i Canàries.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Com ens podem adaptar al nou mercat laboral?

Que el mercat laboral ja no és com abans... no és notícia. Fa molt de temps que en parlem.... Però ens hem adaptat als nous temps? Ho preguntem al nostre coach, el Julio Rosales. Parlarem dels canvis en el mercat laboral, de la tecnologia i de com adaptar-nos-hi.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

La Formació Professional es confirma com el millor antídot contra l'atur juvenil

Les persones graduades en cicles de formació professional a Catalunya tenen un percentatge d'atur quatre vegades inferior a la mitjana de desocupació dels joves d'entre 16 i 24 anys. Són les dades que posa de relleu el Consell de Cambres de Catalunya i que avui ens ha explicat el seu president Joan Canadell, que reclama un suport explícit a aquesta formació que tants bons resultats dona.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

FEM L'AGOST 20/08/2018

A l'edició del matí del "Fem l'agost" hem parlat de com la tecnologia i l'envelliment estan afectant al mercat laboral amb la sociòloga i professora de la UOC, Ana González i el secretari de polítiques sectorials de la UGT, José Antonio Pasadas. Ens han visitat el Carles Domènech, l'Adrià Albets i l'Ivan Díez per parlar del projecte "Ni un dia a casa". Un espai al diari Ara on publiquen una crítica diària d'un restaurant català. A la part final del programa hem tingut als nostres ex-turistes i també al Roger Zanuy, qui ens ha donat cinc consells per tal què aquesta setmana sigui una setmana fantàstoca