Temas

menjar

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Xef Zaraida – Un plat senzill per fer a casa.

Avui la Xef Zaraida en ha portat un remenat però de tofu, que en aquest cas fa el paper de l’ou... un ingredient habitual dels remenats. Aquest és un remenat vegà, saludable i amb molt sabor.

DIJOUS, PAELLA

Elena Santonja va ser precursora dels programes de cuina a la televisió

Avui hem celebrat el Dia Internacional de la Televisió amb la secció 'Dijous, paella', que ens ha portat una setmana més la Mònica Günther. Ella ens ha desgranat avui els programes de cuina que hem vist a la televisió a Espanya en les darreres dècades. Han aparegut Karlos Arguiñano, Alberto Chicote i Elena Santonja, entre altres.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Per alimentar els més petits de casa cal, sobretot, sentit comú

Avui han vingut a berenar amb nosaltres un home i una dona que són experts en nutrició. Són la Lucía Martínez i l'Aitor Sánchez, que presenten la guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). És un compendi amb consells per alimentar aquestes personetes en edat de creixement i que es rebel·len contra aquelles coses que no els agraden.

DIJOUS, PAELLA

De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

DIJOUS, PAELLA

Menjar a les fosques és una experiència única

Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.

DIJOUS, PAELLA

El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

No mengis millor, deixa de menjar pitjor

El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 30/07/2018

Hem intentat convèncer a dos dels nostres col.laboradors a que s'animin a pràcticar esport i millorar la seva alimentació amb l'ajuda de la nutricionista, Mireia Quijada i el Ultraman Joan Lara. Torna a escoltar-ho!