Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

menjar

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

  La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Menjar a les fosques és una experiència única

  Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

  La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  No mengis millor, deixa de menjar pitjor

  El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.