Temas

lloguer

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Es compleix un any de la regulació del preu dels lloguers

Es compleix un any de la regulació del preu dels lloguers a Catalunya. I després de 12 mesos de la seva aplicació els preus a les zones on es va posar en marxa han baixat un 5,5%. Parlem amb Carme Arcarazo, portaveu del Sindicat de Llogateres.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 25/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’actor Marc Martínez que protagonitza la sèrie de Netflix ‘Hache’. En actualitat parlem amb el director de l’Institut Català d’Estudis Financers, Josep Soler, sobre l’arribada dels fons Europeus per ajudar als països membres a superar la crisi de la Covid-19. També parlem amb la portaveu del Sindicat de Llogaters, Carme Arcarazo, sobre la prorroga dels contractes de lloguer que demà es presentarà al Consell de Ministres. I fem un repàs a la setmana televisiva.

LLEI DE REGULACIÓ DE LLOGUERS

El Parlament aprova una llei que preveu congelar i rebaixar els lloguers de 60 municipis de més de 20.000 habitants

Acord in extremis per regular el preu del lloguers a Catalunya. El parlament aprova una llei que preveu congelar i rebaixar els lloguers de 60 municipis de més de 20mil habitants. La proposta arriba a la cambra catalana amb el vistiplau de Junts per Catalunya, Esquerra, Comuns i la CUP, tot i que els post convergents havien presentat 8 esmenes que, segons els altres 3 grups, rebaixaven el contingut de la llei. Finalment, però, s’ha arribat a un acord 30 minuts abans del ple.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/02/2020

Avui hem volgut abordar com informem els mitjans de comunicació sobre el coronavirus i quina responsabilitat podem arribar a tenir en l'alarmisme entre la població. Ha vingut a berenar amb nosaltres la cantant catalana Maria Rodés. A més, hem parlat amb l'Associació Benestar i Desenvolupament sobre la solitud que pateixen les persones grans. I hem anat fins a Itàlia per saber l'última hora de la Champions. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ens ha destacat la llei del divorci que Espanya va tenir durant la Segona República.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/05/19

Han quedat constituides les corts amb la presència dels electes presos. El govern català ha aprovat un decret què permet limitar els preus del lloguer arreu de Catalunya. I en la campanya per l’alcaldia de Barcelona, finalment l’alcaldessa Ada Colau ha acceptat, via Tuiter, fer un cara a cara amb el candidat d’Esquerra Ernest Maragall.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/03/19

Quarta setmana de judici del procés al Tribunal Suprem, aquest matí amb l'ex número dos d'interior, José Antonio Nieto. La Generalitat planteja ampliar la duració mínima dels contractes de lloguer a un mínim de sis anys i regular-ne el preu. I també ens hem fet un repàs de les dades de l'atur del mes de febrer.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 24/01/2019

S’obren les convocatòries de prestacions per al pagament del lloguer a la comarca del Garraf, per a totes aquelles persones que, degut al cost de l’habitatge, no poden fer front als pagaments.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 22/01/2019

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú compra deu pisos per valor de 400.000 euros per ampliar la borsa d’emergències socials del municipi.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 07/08/2018

Avui al “Fem l'agost” hem parlat de l'encariment del preu de l'habitació a Barcelona amb la directora d'estudis de Fotocasa, Beatriz Toribio i la portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero. Torna a escoltar-ho!