Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

llibre

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Impossible és només una opinió

  Avui ha vingut a berenar al programa la Cristina de Medrano, una catalana resident a Austràlia i que en el seu dia es va dedicar a l'esport d'elit. Després d'una mala experiència personal i de tocar fons, va aconseguir tornar a la vida. D'aquest aprenentatge n'ha tret moltes lliçons que ara reflecteix i comparteix en el llibre 'Imposible es solo una opinión' (Zenith). Assegura que mai s'ha de deixar de perseguir els sominis personals.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  A l'Àfrica, cal alimentar estómacs... i ments!

  Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola Ousman Umar. Ens ha vingut a explicar la seva història, la d'un noi que somiava amb una vida millor. I que la va venir a buscar al país dels blancs, com ell ho anomena. Va arribar a Espanya en pastera el 2005 i ara ha escrit el llibre 'Viatge al País dels Blancs' (Rosa dels Vents), on relata la seva història.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Víctor Martín: “Hem de tornar a guiar-nos per l’instint i la intuició”

  Algun cop us heu plantejat deixar-ho tot i marxar a un poble perdut i dedicar-vos a tenir cura d’un hort? Doncs avui ens visita una persona que ja coneixeu i que precisament va fer això... És el Víctor Martín, el nostre indígena català, que ha escrit un llibre de la seva filosofia de vida: ‘Desconéctate y vive’. Ens dóna alguns consells perquè deixem el mòbil de banda i ens dediquem a viure una mica més la vida.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/05/2019

  Avui hem recordat els 'TBO', amb motiu de la mort del dibuixant d'aquests còmics Josep Maria Blanco, aquest dijous als 92 anys. Hem berenat amb l'escriptora Ángela Becerra, que ens ha presentat el seu llibre 'Algún día, hoy'. La Mònica Günther ens ha transportat a Itàlia des del seu 'Dijous,paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, que hem completat amb el debat polític dels dijous.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

  Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 15/10/2018

  Avui hem parlat de la pluja, que està causant greus inundacions a Catalunya. I hem preguntat a l'audiència si són amants de la pluja o en són destractors. Hem entrevistat dos alpinistes que ens han explicat el més bonic i el més cru de les muntanyes. I la Mònica Günther ens ha parlat de carn de la bona al seu espai de gastronomia. Amb Marc Navarro i Gerard Sanz hem completat el relat de l'actualitat.