Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

llibre

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/05/2019

  Avui hem recordat els 'TBO', amb motiu de la mort del dibuixant d'aquests còmics Josep Maria Blanco, aquest dijous als 92 anys. Hem berenat amb l'escriptora Ángela Becerra, que ens ha presentat el seu llibre 'Algún día, hoy'. La Mònica Günther ens ha transportat a Itàlia des del seu 'Dijous,paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, que hem completat amb el debat polític dels dijous.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

  Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 15/10/2018

  Avui hem parlat de la pluja, que està causant greus inundacions a Catalunya. I hem preguntat a l'audiència si són amants de la pluja o en són destractors. Hem entrevistat dos alpinistes que ens han explicat el més bonic i el més cru de les muntanyes. I la Mònica Günther ens ha parlat de carn de la bona al seu espai de gastronomia. Amb Marc Navarro i Gerard Sanz hem completat el relat de l'actualitat.