Temas

Liceu de Barcelona

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/02/2020

Avui ha estat una tarda molt colpidora i emotiva perquè ha vingut a berenar amb nosaltres en Víctor Amela, col·lega periodista que presenta un assaig impagable titulat 'Ens van robar la joventut' (Rosa dels vents). En ell descriu les misèries que van haver de patir els combatents de l'anomenada 'lleva del biberó'. A més, hem estat ben pendents de la 'Barcelona Tech Spirit' i hem fet el relat de notícies amb la Georgina Boixereu. La Laura Estrada ens ha portat al Liceu per saber més de la gal·la per acostar les discapacitats a la població i també ens ha portat, com a bona 'muntatgista', el seu muntatge de so de la setmana.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

El Liceu celebra 20 anys del seu renaixement: Nessun dorma!

Aquest 7 d'octubre se celebren 20 anys de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, a Les Rambles de Barcelona. Una reobertura que arribava després de l'incendi que el coliseu va patir el 1994. Avui hem recordat aquell dia d'ara fa dues dècades de la mà de la Georgina Boixereu. I hem recordat la que va ser filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 04/05/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, entrevistem al director del Gremi d'Hotels de Barcelona per parlar dels riscos que té per al turisme l'increment d'establiments il·legals. Viatgem a Ceilan de la mà del Gran Teatre del Liceu, amb motiu de l'estrena de l'òpera 'Els pescadors de perles' de Bizet; els proposem una escapada de turisme familiar per aprendre idiomes i recorrerem les Dolomites italianes amb Giacomo Bassi. En l'espai de gastronomia visitarem el restaurant Tobiko de Toledo, on cuinen les millors croquetes del món.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatgem al nord d'Itàlia a través de l'òpera 'Rodelinda' de Georg Friedrich Händel

Carles Lamelo i Pol Avinyó us porten de viatge al nord d'Itàlia a través de l'òpera 'Rodelinda' de Georg Friedrich Händel, que es representarà al Gran Teatre del Liceu del 2 al 15 de març. En aquest viatge visitarem Milà, el llac de Como i altres indrets de la Llombardia com Bergamo, Bellagio, Varenna o Cremona.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 19/01/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo perfilem com serà la nova edició de Fitur 2019, que començarà la propera setmana a Madrid; anem a esquiar a Baqueira Beret amb el seu director comercial, Xavier Obeira; parlem de la Tamborrada de Guipuscoa viscuda a la Taberna Gaztelupe de Madrid i viatgem a través de l'òpera amb el Gran Teatre del Liceu.

Hablamos del Carnaval de Cádiz en el Liceo

Cádiz en la Onda 13/3/2018

Hoy en Cádiz en la Onda hablamos del espectáculo "Carnaval de Cádiz en el Liceo" con nuestros enviados especiales Manolo Camacho y José Antonio Rivas.