Temas

Lérida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/06/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida sobre el carrer Lérida de Balàfia, el que ens porta a parlar de la història de l'agermanament entre aquesta ciutat colombiana i Lleida. Seguim amb l'Eva Juncà que avui ens parla sobre l'impacte que les fake news i la sobreinformació té en els joves i adolescents, i consells legals sobre la Llei de la Segona Oportunitat amb Bergadà Asociados.

Programa 152 - temporada 2023-2024

Más de Uno Valdepeñas

El Ayuntamiento de Valdepeñas y Onda Cero queremos reconocer a los héroes del 6 de junio de 1808, pero también a los héroes de hoy en día.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'agermanament entre Lleida i Lérida, la Casa de la Cultura i un viatge ple d'anècdotes

Rememorem a La Ciutat Lleida l'agermanament entre Lleida i la ciutat colombiana de Lérida de la mà del fotògraf Toni Prim, que viatjar, juntament amb autoritats locals, empresaris i directors del Segre i La Mañana a Lérida per inaugurar la Casa de la Cultura, fruit dels programes de cooperació que ha dut a terme l’Ajuntament de Lleida al municipi colombià de Lérida, situat al Departament de Tolima. Un viatge, que fa uns dies també ens explicava Juan Cal, que va participar en l'expedició com a director del diari Segre.

MONEGROS NO PIERDAS TU TREN

Concentración 26 para reclamar el tren Zaragoza-Lérida

La plataforma "Monegros no pierdas tu tren" realizó su vigesimosexta concentración, esta vez en Grañén, para reivindicar la vuelta de los servicios de ferrocarril de la línea Zaragoza-Lérida. También reclaman la conexión Zaragoza-Barcelona pasando por Monegros y resolver los problemas del corredor Huesca-Zaragoza.

Monegros no pierdas tu tren

Propone tres líneas de cercanías y recuperar el Zaragoza-Lérida

Raúl Rivarés, de Monegros no pierdas tu tren, ha presentado dos proyectos para mejorar las conexiones en la provincia. Uno es el de implantar tres líneas de cercanías que estarían conectadas entre sí. Serían Zaragoza-Huesca, Tardienta-Monzón y Monzón-Lérida. El otro proyecto es el de recuperar el tren regional Zaragoza-Lérida-Barcelona.