Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

joan ramon gonzalez

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 06/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb concep Cañadell, candidata de Junts per Catalunya per Lleida, Alt Pirineu i Aran a les eleccions al Congrés del 10-N. Rami remeis i coneixem el barri de Pardinyes amb Joan Ramon Gonzàlez.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 27/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals amb Albert Rami. Entrevista amb el poeta Josep M. Rodríguez que presenta l'antologia ¿Y si escribes un haiku?. Parlem de carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 13/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Dia Mundial de la Ràdio, amb programa especial. Parlem amb Joan Ramon González sobre el nomenclàtor dels carrers de Lleida per saber si hi ha algún carrer dedicat a periodistes radiofònics. Taula amb Carme Figuerola i Belén Sánchez en motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència i el paper que juguem els mitjans en la difusió de referents.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 31/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem de la 5a Setmana de l'Emprenedoria de l'INS Escola del Treball amb la directora del centre Neus Caufapé i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 12/07/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Lluís Agea, codirector del Festival Paupaterres de Tàrrega. Coneixem la plaça de la Pau de Lleida amb en Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.

 • Dimecres

  La Ciutat Lleida 28/06/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem els equipaments i edificis que hi ha a la Rambla Ferran, Avinguda Sant Francesc de Lleida amb Joan Ramon González, seguim amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové,

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 31/05/16

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la Laura i la Sílvia de Creu Roja Joventut sobre el Game Rock. Ens acompanya Joan Ramon González parlant avui de la Rambla Ferran de Lleida, els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové i Gonzalo Ferreruela.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 17/05/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç 2016 del Bus de la Salut. Coneixem el carrer Francesc Macià de Lleida amb en Joan Ramon González. Les ofertes de primavera de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 03/05/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Fira UdL Treball amb el seu coordinador Fernando Guirado. Coneixem Lleida amb Joan Ramon González. Parlem amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.