Temas

joan ramon gonzalez

PATRIMONI

Joan-Ramon González: "L'esllavissada del mur de la Seu Vella és un crit d'alarma, o ens prenem seriosament la consolidació del Turó o tindrem més disgustos"

El president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida Joan Ramon González, en conversa amb el programa La Ciutat Lleida es mostra preocupat per l'esllavissada que hi ha hagut aquesta setmana al Turó de la Seu Vella de Lleida i alerta que cal més rigor i més recursos per consolidar el Turó, especialment la fortificació.

Dimecres

La Ciutat Lleida 06/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb concep Cañadell, candidata de Junts per Catalunya per Lleida, Alt Pirineu i Aran a les eleccions al Congrés del 10-N. Rami remeis i coneixem el barri de Pardinyes amb Joan Ramon Gonzàlez.

Dimecres 27/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals amb Albert Rami. Entrevista amb el poeta Josep M. Rodríguez que presenta l'antologia ¿Y si escribes un haiku?. Parlem de carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

Dimecres 13/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Dia Mundial de la Ràdio, amb programa especial. Parlem amb Joan Ramon González sobre el nomenclàtor dels carrers de Lleida per saber si hi ha algún carrer dedicat a periodistes radiofònics. Taula amb Carme Figuerola i Belén Sánchez en motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència i el paper que juguem els mitjans en la difusió de referents.

Divendres 07/12/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana. Coneixem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González i l'espai dels divendres amb Postureig de Lleida.

Dimecres 10/10/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Remeis naturals amb Albert Rami. Parlem amb Jordi Graell, director del III Congrés Català de la Cuina que es farà a Lleida i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

Dimecres

La Ciutat Lleida 31/01/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem de la 5a Setmana de l'Emprenedoria de l'INS Escola del Treball amb la directora del centre Neus Caufapé i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

Dimecres

La Ciutat Lleida 27/12/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Xavi Gadea sobre el primer torneig de la Garaje Dalmau Padel Indoor League. Rami remeis i Joan Ramon González.

Dimecres

La Ciutat Lleida 29/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Campanya de neu a les estacions d'esquí lleidatanes. Rami Remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

Dimecres

La Ciutat Lleida 15/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Josep Maria Esteve i Ernest López sobre el 4rt Saló Immobiliari Ciutat de Lleida. Rami remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.