Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

joan ramon gonzalez

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 27/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals amb Albert Rami. Entrevista amb el poeta Josep M. Rodríguez que presenta l'antologia ¿Y si escribes un haiku?. Parlem de carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 13/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Dia Mundial de la Ràdio, amb programa especial. Parlem amb Joan Ramon González sobre el nomenclàtor dels carrers de Lleida per saber si hi ha algún carrer dedicat a periodistes radiofònics. Taula amb Carme Figuerola i Belén Sánchez en motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència i el paper que juguem els mitjans en la difusió de referents.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres 07/12/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana. Coneixem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González i l'espai dels divendres amb Postureig de Lleida.

 • AUDIO MORA

  Dimecres 10/10/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Remeis naturals amb Albert Rami. Parlem amb Jordi Graell, director del III Congrés Català de la Cuina que es farà a Lleida i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 31/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem de la 5a Setmana de l'Emprenedoria de l'INS Escola del Treball amb la directora del centre Neus Caufapé i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 27/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Xavi Gadea sobre el primer torneig de la Garaje Dalmau Padel Indoor League. Rami remeis i Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 29/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Campanya de neu a les estacions d'esquí lleidatanes. Rami Remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 15/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Josep Maria Esteve i Ernest López sobre el 4rt Saló Immobiliari Ciutat de Lleida. Rami remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 26/10/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem d'actualitat del dia i dels actes del dia de la Seu Vella, amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/10/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami Remeis. Parlem amb Antonieta Marba sobre la desfilada d'aquest dissabte en benefici d'Adima i parlem dels carrers de Lleida amb Joan Ramon González.