Temas

joan ramon gonzalez

Dijous

La Ciutat Lleida 26/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem d'actualitat del dia i dels actes del dia de la Seu Vella, amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

Dimecres

La Ciutat Lleida 18/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami Remeis. Parlem amb Antonieta Marba sobre la desfilada d'aquest dissabte en benefici d'Adima i parlem dels carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

Dimecres

La Ciutat Lleida 04/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis, coneixem la plaça dels Drets Humans de Lleida amb Joan Ramon González i noves tecnologies amb David Casero. Actualitat del dia.

Divendres

La Ciutat Lleida 22/09/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista dels 25 anys de la botiga Unipreus del centre de Lleida amb Jordi Querol. Parlem del Roser amb Joan Ramon González i Postureig de Lleida.

Dimecres

La Ciutat Lleida 26/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Excursió pels ponts de Lleida amb Joan Ramon González, cuina amb Gabriel Jové i actualitat del dia.

Dimecres

La Ciutat Lleida 12/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Lluís Agea, codirector del Festival Paupaterres de Tàrrega. Coneixem la plaça de la Pau de Lleida amb en Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 28/06/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem els equipaments i edificis que hi ha a la Rambla Ferran, Avinguda Sant Francesc de Lleida amb Joan Ramon González, seguim amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové,

Dimecres

La Ciutat Lleida 31/05/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la Laura i la Sílvia de Creu Roja Joventut sobre el Game Rock. Ens acompanya Joan Ramon González parlant avui de la Rambla Ferran de Lleida, els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové i Gonzalo Ferreruela.

Dimecres

La Ciutat Lleida 17/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç 2016 del Bus de la Salut. Coneixem el carrer Francesc Macià de Lleida amb en Joan Ramon González. Les ofertes de primavera de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 03/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Fira UdL Treball amb el seu coordinador Fernando Guirado. Coneixem Lleida amb Joan Ramon González. Parlem amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.