Temas

fira

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Torna la màgia del Nadal aquest cap de setmana a Canyelles amb la 21a Fira de Santa Llúcia

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, que ens comenta com viurà el municipi aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre, la 21a edició de la Fira de Santa Llúcia, que comptarà amb més de 350 parades i activitats al llarg de les jornades per a totes les famílies, a més de comentar tot el calendari nadalenc que hi haurà al municipi les properes setmanes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Prop d'un centenar d'expositors, actes culturals i oli a la 26a Fira de l'Oli Verd de Maials d'aquest cap de setmana

Maials celebra aquest cap de setmana la 26a edició de la Fira de l'Oli Verd, una fira referent del sector al territori que en aquesta ocasió compta amb prop d'un centenar d'expositors. Al llarg del cap de setmana les activitats culturals també guanyen pes, amb presentacions de llibres, exposicions i visites guiades. Tant dissabte com diumenge al matí la Cooperativa oferirà esmorzars populars i entre les activitats previstes, destaquen els tastos guiats, una demostració dels diferents sistemes de collir olives al llarg de la història, la xerrada del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i la presència del xef Nandu Jubany, que serà investit Amic de l'Oli 2023. A La Ciutat Lleida en parlem amb l'alcalde de Maials, David Masot, amb qui comentem les dificultats per les quals passa el sector a causa de la sequera extrema, les novetats de la Fira i el nou escenari que s'obre amb la recent ampliació del moli d'oli de la Cooperativa Baró de Maials.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Tret de sortida a la Fira per mostrar tots els actius comercials, econòmics, de serveis i entitats

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Juan Luís Ruíz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, amb qui comentem totes les novetats que tindran lloc enguany a la Fira de Novembre, i que ja comencen aquest divendres al matí amb la reformulació del Pòrtic i els nous espais, una oportunitat per donar a conèixer la vila, i tots els seus actius comercials, associatius, de serveis, econòmics i d'entitats.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

FIATC, solucions personalitzades des de fa 40 anys a Vilanova, ben presents a la Fira de Novembre

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Candelario, gerent comercial de FIATC a l'oficina de Vilanova, una oficina d'atenció presencial que fa més de 40 anys que està a Vilanova. FIATC és una de les empreses que des de fa anys participa a la Fira de Novembre, oferint solucions personalitzades segons les demandes dels clients. A més el seu president executiu és el vilanoví Joan Castells, que recentment ha rebut per part de Foment del Treball la Medalla d'Honor a Empresari de l'Any.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Tastet del Carnaval de Vilanova a l'Espai FAC de la Fira de Novembre

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Didac Santos, president de la FAC que ens comenta els actes que tenen previstos per aquests propers dies de Fira de Novembre a l'Espai FAC, al voltant del monument Francesc Macià, a la Rambla de la Pau. A més també comentem algunes de les novetats del proper Carnaval, com la recuperació del ball de mantons organitzat per la FAC, entre altres.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Economia blava i l'espai Gira Feina, petits laboratoris que impulsa Vilanova a la Fira de Novembre

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Ribera, quarta tinenta d'alcaldia i regidora de Projecció de Ciutat i Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb qui comentem algunes de les novetats que presenta enguany la Fira de Novembre, que es celebra els dies 10, 11 i 12 de novembre. Una fira multisectorial que també serà laboratori de novetats, com l'impuls de l'economia blava i l'espai Gira Feina.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

La historiadora Francesca Roig reivindica l'origen de la Fira de Vilanova que va tenir la primera edició l'any 1381

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Francesca Roig, historiadora i etnomusicòloga que ens parla dels origens de la Fira de Vilanova. Una Fira que va començar a celebrar-se l'any 1381, just després de Tots Sants i durant 15 dies. Amb el pas dels segles la Fira s'ha anat adaptant a tots els canvis socials, econòmics i polítics sense perdre mai l'essència de ser punt de trobada social entre els veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú.