Temas

Finanzas

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/01/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem el projecte cooperatiu del restaurant vegetarià All Negre, ubicat a Montardit de Baix. Seguim amb l'espai de família, amb l'Eva Juncà que en aquesta ocasió ens parla sobre com tractar l'educació financera amb els fills i les recomanacions literàries que ens porta l'escriptora i blogger Marta Planes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com educar en finances als nostres fills?

Quan parlem d'educació i de fills no hi ha cap dubte que és una de les majors preocupacions de les famílies però si concretem i parlem d'educació financera, encara hi ha molts deures per fer, tant entre els més petits i joves com també en els adults. Parlar de diners continua resultant incòmode però és important forjar una bona educació financera. Com ho gestionem amb la canalla? De quina manera els podem parlar de diners i de com guanyar-ne per cultivar la cultura de l'esforç i de l'estalvi? En parlem a La Ciutat Lleida amb l'EvaJuncà, mare, periodista i professora de Secundària.

CONTENIDO OFRECIDO POR LUIS IGNACIO FERNÁNDEZ IRIGOYEN

Hipoteca primero, vivienda después

En el nuevo capítulo de Economía a pie de calle, Luis Ignacio Fernández Irigoyen se centra en el momento de pedir una hipoteca. Pero nos plantea hacerlo al revés, primero pensar en la hipoteca y después en la vivienda.

Más de Uno Segovia 28/11/2023

Renta 4 banco Segovia

Entrevista a Alejandro Frías, asesor finaciero de Renta 4 banco Segovia.